Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van lehetőség arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van lehetőség arra, hogy javítsak srácként az arcomon?

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Van, úgy hívják önbecsülés, önbizalom, önértékelés fejlesztése, nőknek is ezt ajánlom.

Egyébként férfiak is szoktak plasztikai műtétre menni, de saját helyzetembe én nem költenék annyit erre, inkább megbékültem önmagammal.

2018. febr. 11. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Kover no is no ha becsukod a szemed..
2018. febr. 11. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de ehhez tudnod kell, hogy mi áll neked jól és kicsit kísérletezni kell a dolgokkal, elsősorban a hajviselettel, eléggé meg tudja változtatni az arcot akár a hosszúsága, a fésülése, a színe.
2018. febr. 11. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Haj és arcszőrzet sokat változtat
2018. febr. 11. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mutass kepet.

Segithet plasztikai sebesz,fodrasz,fogorvos is. De igy nem lehet velemenyt mondani.

Segiteni biztosan lehet.

N

2018. febr. 11. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen, de ehhez nagyon jó önismeret és az esztétikai alapelvek (mi számít szépnek) alapos ismerete szükséges. Én például nemrég jöttem rá, hogy a kivételesen szép arc egyik legfontosabb ismérve a tudatalattink számára, hogy a szem, orr, száj HOL helyezkedik el az arcon (milyen magasságban, mekkora távolságban egymástól). Az ARÁNYOK a legfontosabbak. Hallottál már az aranymetszés (golden section) szabályáról?
2018. febr. 11. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezeket a találatokat nézegesd, de ez csak egy alapvető viszonyítási pont, nem kőbe vésett szabály:

[link]

2018. febr. 11. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!