Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt köztetek olyan pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan pasi aki huszonévesen is "csókszűz"?

Figyelt kérdés

Tehát nemhogy nem szexelt még nővel, de még egy árva csók sem csattant el. Mert én ilyen vagyok, pedig még csak rosszul sem nézek ki arcra (a testalkat egy más téma). Ha esetleg van itt köztetek ilyen pasi, akkor arra lennék kíváncsi, hogy mi az oka annak, hogy még csókszűz vagy? Nők is válaszolhatnak, de emiatt akkor nemet és életkort is kérek!

Illetve a többi "normális" nőtől is kérdezném, hogy mit gondoltok első blikkre a felnőtt csókszűz pasikról?

2018. febr. 11. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálam is ezek
2018. febr. 11. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
a gimiben piszkáltak és csak kevés barátom volt, emiatt végkép nem foglalkoztam a lányokkal,önbizalmam is csökkent emiatt és nehezebben ismerkedek.Mostanra pedig már érdekelne a dolog, hogy találjak egy rendes lányt, semmiképpen sem szeretném csak úgy egy buliban egy ismeretlennel átélni az első csókot és elveszteni a szüzességemet.De erre amúgy is kevés az esély, mivel buliba nem járok,alkoholt jó ha egyszer az évben iszom 1-2 pohárral és a cigit nem szeretem.Én sem nézek ki rosszul
2018. febr. 11. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
undort váltok ki belőlük 25f
2018. febr. 12. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 30 évesen is az vagyok még (puszi se volt, se ölelés)

Hogy miért? Mert egyelőre nem volt kedvem hozzá. Lefoglal a munka, filmek, videojátékok stb.

2020. ápr. 22. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!