Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekelnek a nők?
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre. 19 éves vagyok és egyáltalán nem érdekelnek a nők. Rájuk nézek de semmilyen érzelmet sem váltanak ki belőlem. Szexuálisan sem. Nem érzek rá késztetést, hogy ismerkedjek és a szex sem hiányzik. Nem utálom a nőket és a tiszteletet is megadom feléjük de semmit sem váltanak ki belőlem. Nem vagyok meleg mivel a nőkhöz vonzódom de semmit sem váltanak ki belőlem. Egyszerűen a párkapcsolat sem hiányzik. Korábban hiányzott meg vágytam rá de mára már egyáltalán nem akarom, hogy legyen.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet ennek az oka?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Bazsi, inkább olvasd el azt a 8 milliárd bekezdésnyi tanácsot amit adtunk:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Azonosulni tudok a kérdezővel. Én nagyon sokáig zavarban voltam a jó csajok, és azon lányok/nők környezetében, akiken láttam, hogy imponálok nekik vagy feltűnően közeledtek felém. Nagyon sokszor nem tudtam mit kezdeni a helyzettel eleinte égőnek és megalázónak éreztem az egészet a bénázásom miatt, így kerülni kezdtem ezen szitukat, mert megsemmisítő érzés volt főleg akkor, ha többen is látták!! Az idő múlásával az érzelmeket is "sikeresen" kiöltem magamból. Ezek után eleinte azt mondom, hogy egy nyugodt időszak következett egy stresszmentes időszak. De manapság továbbra is szorongok az emberek között. A nők között szintúgy, így sajnos a legtöbb szitut kerülöm. Sajnos nem vezet az egész sehová. Hivatásoson is gondolkodtam, azzal legalább nem kell beszélgetni csak amennyit muszáj(ly). Na de bakker még fizessek is?! Amikor meg lehetne tényleg ingyen is a társkeresőn? Csakhát ugye a beszéd nem megy ... Pedig esélyes, hogy oldanák a szorongásomat. A kérdező se homár, ő is mélyen elnyomhatta az érzéseit mint én. Kérdező változtass a hozzáállásodon, mert idekerülsz, ahol én vagyok 28 évesen!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!