Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy BMW tényleg csodákra képes, hogy felturbózza egy férfi értékeit a csajok szemében?
Szerintem a férfiak zömét nem érdekli a külsőn más semmi. Legyen jó nő formás cicikkel és popsival, szép arccal. Ha pedig agyilag zokni a nő csak jobb.
Ilyen nőkhöz pedig jól jön egy prémium autótulajdonos férfi akinek prémium ruházata (vagy annak látszó) van és azért néha kinyitja a tárcáját (vacsorameghívás, mozi, valami ajándék, cukrászdai sütizés). Az átlag nőt már evvel le tudja venni a lábáról akkor is ha sok más nő szemében ezek a nőtársak qrvak (stílus miatt).
"van a közelben egy szép tó vagy valami), mert amúgy épp eleget sétálgatok a városban "
Nem igaz. Csak az olyan ostobakat, akikkel ket szot nem valtanek. Ket diplomas a parom, en is. Soha nem jon ossze ostoba tyukkal. Te ostoba pasu vagy. Eccrru proli
Bár nincs autóm, de szerintem egy 10-15 éves BMW vagy Mercedes semmivel nem rosszabb autó mint egy vadiúj amennyiben megkímélt állapotban van.
Egyébként valóban elhiszem, hogy van benne valami, hogy vonzza a csajokat. Semmilyen hátránnyal nem jár, ha van egy BMW-d, legfeljebb a fenntartási költsége.
"ha tömve a pénztárcád és nem sajnálod használni azt MINDEN nő szívesen fogadja"
Azért, mert nagy betűkkel leírod, hogy minden, nem lesz az állításod igaz. Nekem van pénzem, munkanélküli nyilván nem kell, de csak annyi pénze kell, hogy legyen a pasinak, amivel fedezi a saját kiadásait, rezsirészét.
A kocsi csak egy mutatója annak, hogy az illető egy sikeres, önálló ember. Mivel a kecóval csak később lehet villogni, marad a kocsi, azt viheted magaddal stb...
De ha egy kis takony az illető, akinek az egyetlen vagyontárgya a kocsi, amit még tankolni is alig van pénze, mindenki körberöhögi.
Szóval lehet venni kocsit, ha nem passzol az életedbe, akkor úgy nézel ki vele, mint mikor az ovis kislány felkeni az anyukája összes kencéjét és azt hiszi, olyan nagy, dögös nő. 10 éves korig az ilyesmi kifejezetten cuki. De tudtommal jogsit ennyi idősen nem lehet szerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!