Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves férfihez milyen korú nő illik?
6-os alapján 26.5 éves hölgyek vannak itt? :DDD
Szerintem sincs illik, legyen 18+ és kész... Itt azon múlik, hogy mindketten összhangban legyetek és elfogadjátok az esetleges korkülönbséget (bármerre is billen). :)
Ami esetleg hosszútávon diffi lehet az a nem azonos élethelyzet, gondolok arra, hogy ha mondjuk egy egyetemista nővel jössz össze, akkor te már dolgozol, ő meg még nem, de ezt is meg lehet beszélni! Mindent lehet, csak le kell kommunikálni.
6.válaszoló vagyok.
Az általam írt képlet Barney Stinson "csodálatos" aranyszabálya arra vonatkozóan, ha fiatalabb nővel akarsz ismerkedni. Sokan értitek az iróniát...
Körülbelül annyi értelme van, mint a kérdező által kiírt aranyszabály keresgetésnek, ugyanis 31 évesen csak tudhatná, hogy nem holmi szabályok és előre meghatározott Korkülönbségek határozzák meg az életünket. :)
Honnan kéne tudnom, hogy egy random 31 éves férfinek milyen korú nő kéne?
Ennyi erővel megkérdezhetnéd, hogy melyik az a szám, amire épp gondolsz.
kb 28-32
Én egy olyan "aranyszabályt" hallottam, hogy a legjobb, ha a pasi idősebb 0-3 évvel a nőnél.
Nem tudom, mennyire jó tanács... én most így hirtelen azt mondanám, hogy ne legyen több különbség köztük, mint az idősebb fél korának a tizede. Fiatal korban, kamaszként még 2-3 év is rengeteget számít, hatalmas a különbség egy 15 és egy 18 éves között pl. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb korkülönbséggel is nagy az esélye, hogy összeillő pár lesz, viszont általánosságban* nem sok jó származik az ilyen (több) 10 év körkülönbségből.
*: igen, tudom, mindenkinek épp van egy haverja, aki 10 évvel idősebb a párjánál és milyen jól megvannak, meg egyébként is, ő maga meg 20 évvel fiatalabb mint a férje és minden tök jó, elhiszem, én az átlagról írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!