Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz társat találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz társat találni?

Figyelt kérdés

Azzal a problémával állok szemben, hogy viszonylag könnyen ismerkedek, általában gyorsan meg is kedvelnek. Hosszútávon viszont mindig kiötlik, hogy a másiknak nem vagyok elég jó.

Ismerem a rossz tulajdonságaimat, több ember is segít engem elemezni, viszont még azok se tudnak konkrét indokot mondani, akik elhagynak.

Van ezzel így más is?

Belém lehet kódolva valami?

Nyilván releváns véleményt ismeretlenek nem tudnak mondani. Az is elég lenne, ha valaki csak elmondaná a saját tapasztalatait, ha van.

2018. febr. 9. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"konkrét indokot mondani, akik elhagynak."

De. Hidd el, ők pontosan tudják azt a konkrét indokot, csak nem akarnak pofán vágni vele.

2018. febr. 9. 10:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezzel azért nem értek egyet, mert legtöbbel azóta is beszélőviszonyban vagyok es eléggé megadtam a lehetőséget az őszinteségre.

Minden másban azok, miért pont ebben ne lennének? Nem szívbajosak olyat mondani, ami nekem szarul is eshet, ha azt őszintén gondolják.

Erre viszont nem tudnak válaszolni.

2018. febr. 9. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy azok a rossz tulajdonságok összességében elrontják a képet?

Ezeken nem tudsz dolgozni te magad?

2018. febr. 9. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

Ismerős... Valószínűleg nem nézel ki elég jól. Bocsi, saját tapasztalatból gondolom ezt. "Te egy csodálatos lány vagy, szinte már tökéletes, pont ilyen lányra vágytam mindig is" blablabla. Aztán összejöttek egy rendkívül dekoratív, de sík hülye csajjal. Persze ez nem túl vigasztaló, de ezt senki nem fogja a képedbe vágni.

Nem tudom milyen nemű vagy, de próbálj kicsit alakítani a külsődön, hátha. Velem ugyanez volt, alapvetően mindig könnyen megkedveltek, de komolyan nem érdeklődtek irántam, max szex. Amióta kicsit csinosabban öltözködök, smink, stb, könnyebb. Plusz a párom is végül olyan személy lett, aki inkább a belső értékekre helyezi a hangsúlyt, nem külsőre, mivel ő maga is megtapasztalta ugyanezt már.

2018. febr. 9. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ők nem elég jók maguknak, csak áttolják rád. Ez az elme műve, mert így azt érzi az ego, hogy felülemelkedik a másikon.
2018. febr. 9. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, én is ezt tapasztaltam, lehet ez egy oka, hogy nem vagy ANNYIRA szép. Velem ez tizenévesen volt, hogy mindenkinek csak szórakozni, csak szexre kellettem, kellettm volna, és utána megállapodtak egy nálam dekoratívabb, csajosabb lány mellett, hiába előtte elmondta, hogy milyen jó velem mindent meg lehet beszélni, bla-bla.

Aztán 18 éves koromban jött egy váltás, lecseréltem a tornacipőt sokszor magassarkúra, minden egyéb, ami nőieséít, és utána már sokkal jobb volt a helyzet.

2018. febr. 9. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdés:"Mièrt ilyen nehéz társat találni?"

Megállapitás:" viszonylag könnyen ismerkedek, általában gyorsan meg is kedvelnek."

Nem érzed az ellentmondást? Te MEGTARTANI!!! nem tudod a társadat. (Egyébként is az a nehezebb.) Azon gondolkozz el, hogy milyen tulajdonságaid szoktak késöbb elöjönni amik elrontják a rolad kialakult képet?

2018. febr. 9. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:

A 7-es jó helyen tapogatózik: párt találni könnyű, úgy tűnik, neked főleg az, hiszen jó dumás vagy és meg tudod kedveltetni magad. A párt megtartani, az egész más dolog.

Mit tudsz elmondani a kapcsolataidról azután, hogy összejöttetek? Hogyan alakítottátok általában a kapcsolatot? Kommunikáltatok rendesen, ki tudtátok fejezni és meg tudtátok oldani a felmerülő problémákat?

Azért kérdem ezt, mert úgy tűnik, hogy te sem igazán érted, hogy miért siklottak ki a kapcsolatok, te sem voltál igazán képben, hogy mi történik közöttetek.

2018. febr. 9. 14:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem érzem az ellentmondást, mert nem azt mondtam, hogy alkalmi kapcsolatot találok nehezen, hanem társat, ami két külön dolog szerintem.

A fogalmazásbeli nézeteltéréseinken kívül viszont nem mondasz hülyeséget, úgyhogy elgondolkodok még ezen.

A többieknek, akik azt mondják, hogy nem nézek ki túl jól valószínűleg: nem mondom, hogy a világ legesztétikusabb arcával rendelkezek, mert nyilván nem. Viszont erre se szokott panasz érkezni, sokan dicsérik az arcom különböző részeit, a testi adottságaimat is. Nyilván a nagyon felszínes emberek találnak hibát akárkiben is, de nem érzem, hogy ez lenne az elsődleges probléma.

Illetve nem szoktam megbízhatatlan személyekkel összeállni, hanem akik szintén komolyabban gondolkodnak és főleg komoly kapcsolataik voltak előttem, tehát még ez se annyira lehet ok.

Köszönöm a válaszokat, elsősorban jó volt kiírni magamból.

2018. febr. 9. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!