Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félvér néger srácként Debrecen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félvér néger srácként Debrecenben és környékén hol tudnék elfogadó lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Anyukám magyar, apám Ghánai. 24 éves múltam nem rég.:)

2018. febr. 7. 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Félvér néger lányokat nem ismersz?
2018. febr. 7. 16:16
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
ha nem olyannal ismerkedik valaki amire genetikalig kódolva van az nem elfogadó hanem elutasító
2018. febr. 7. 16:21
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
#12 És genetikailag mire vagyunk kódolva? :D Génolvasód van, hogy ennyire tudod? Remélem te nem arra vagy kódolva, hogy szaporodj.
2018. febr. 7. 16:26
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
mégmielött meglincselsz 13 nem a kérdezőnek írom ezt hisz ő félvér az más kategória de az hogy évezredek alatt nem csúsztak el egymástúl a nemek génjei ezt állítani az kamu az ázsiak pl kifejezetten nem szeretik a fehéreket mert van illatunk nekik semmi nem azt mondom hogy bajom van evvel csak rám ne eröltessék azt mondom hogy egyes tulajdonságok etnikumonként más nemnél ahogy írtam nem zavar csak én igyekszem beteljesíteni amit a génjeim diktálnak amúgy van génolvasom 13 ugyhivják orr
2018. febr. 7. 16:31
 15/21 anonim ***** válasza:
4%
olyat írni valakinek hogy ne szaporodjon meg szégyen de amit akarsz azt irkálsz
2018. febr. 7. 16:33
 16/21 anonim ***** válasza:
15, te ritka egy birka vagy. Bár azt írsz amit akarsz.
2018. febr. 7. 17:14
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem inkább az lesz kihívás számodra, hogy félvér néger srácként olyan csajt találj, akinek nem jössz be. A csajok 99,9%-ánál - ha az illető megtudja, hogy nem fehér vagy - akkor nyert ügyed van, mert mindegyiknek ott motoszkál a fejében, hogy egzotikus vagy és nagy a farkad. Ennyi.
2018. febr. 7. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Ott, ahol a fehér férfiak.
2018. febr. 8. 09:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Az más kérdés hogy az hogy a n*ger farka nnagy, egy mítosz, egyáltalán nem igaz.
2018. máj. 10. 20:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Sok itt a rasszista!

Nagy a poztív diszkriminàció!

2019. jún. 30. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!