Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, (fiatal) férfiak! Ismerkedés soha nem történik barátkozás céljából?

Figyelt kérdés

Ezt tapasztalom elsőéves egyetemistaként. Rengeteg embert ismertem meg, sok fiút is. Elején még nagy naivan azt hittem, csak dumálgatunk, barátkozunk, elvagyunk...majd jöttek a bókok, a randimeghívások, stb. Egy idő után már azt csináltam, h kijelentkeztem fb-ról is, próbálom minimálisra csökkenteni az interakciót a fiúkkal, és teljes mértékben semlegesenek mutatkozni, h ne higgyék azt, többet akarok. Főleg úgy, h egy kedves-aranyos-intelligens srácot le kellett ráznom, hiába kedveltem nagyon, hiába szerettem vele beszélgetni, egyszerűen nem vonzódtam hozzá. Ugyanez van egy másik sráccal is..olyan szívesen beszélgetnék vele, humoros, intelligens, érdekes-de nem érdeklődöm iránta, mint férfi iránt.

Helyesen cselekszem így? Tudatosan kerüljem őket, h még véletlenül se keltsem azt a látszatot, h többet akarok? De olyan szívesen beszélgetnék... Viszont megbántani sem akarom őket, mert ha csak szimplán jól eldumálgatunk, azt már biztatásnak veszik. Szóval patthelyzet. Mit lehet ilyenkor csinálni? Vélemények?

2018. febr. 5. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

7-es válaszoló, 07.50-kor. Én akkor menekültem zárkóztam el egy ilyen szimpátia utána, mikor elkezdtem vonzódni a férfihoz úgy, hogy mind a ketten foglaltak voltunk.

Tehát tudott volt, hogy foglaltak vagyunk, csak a közös munka és a találkozók során a beszélgetésnél nagyon kijött, hogy mennyire hasonlóak vagyunk. Nagyon könnyen tudtunk együtt gondolkodni, poénkodni, és volt egy konkrét alakalom, amikor nálam begyulladt a szikra. Ezután kerültem a csávót, mint a pestisest. Szegény.. Aztán idővel, másfél év múlva kiderült, hogy ő is hasonlóan érzett akkor irántam. De hála Istennek, mivel nem tápláltuk, idővel elmúlt mind a kettőnkből ez, és bár most sem keresem a társaságát, már nem dobogtatja meg a szívemet a neve, ha meghallom.

Én csak egy nem olyan jó kapcsolatban éltem, élek, (házasság gyerekekkel, ami nem tökéletes, de élhető) és egy ilyen kényszerű barátkozás így el tudott bennem indítani dolgokat, akkor milyen lehet egy egyedülűlló lánynak? Lehet, hogy elkezdett érezni irántad. Egyedülállók, akik hosszabb ideje egyedülűllók, sajnos negyon könnyen rá tudnak cuppanni érzelmileg egy velük kedves, nekik szimpatikus férfira, még lánykoromból tapasztaltam. Pl. Volt három év az életemből fősuli után, mikor lányalbiba laktam, hívtak ugyan fiúk randira, de nem olyanok, tehát nem jöttek be, és egyedülálló volta három évig. Ezalatt plátóian szerelmes voltam (nem valódi szerelem ez) a nős, gyerekes fiatal főnökömbe, mert ő vele volt kapcsolatom, jól nézett ki, kedves volt velem. Ezt persze tudtam, hogy kamu érzés, de az egyedülállló lánnyla, ha régóta egyedül van jobb, ha közlöd, amit terveztél, hogy CSAK BARÁT. ÍGy a legjobb.

2018. febr. 6. 09:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, igazán tanulságosak, mind férfi, mind női részről. Én is így gondoltam, mint a nő válaszoló, h már az elején lefektetni a játékszabályokat, de megint tényleg fura azzal kezdeni, h "xy vagyok, bocsi, nem akarok veled összejönni". De ha nincs más megoldás, akkor esetleg nagyon finoman...
2018. febr. 6. 09:48
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Én csak a megismerés céljából ismerkedek. A baráti vagy szerelmi kapcsolat kialakítására való vágyamat akkor jelzem, amikor elhatároztam, hogy azt akarnék.
2018. febr. 6. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!