Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gál Zoé kérdése:
Kedves férfiak! Ha egy nő könnyűvérű, az nálatok kizáró ok párkapcsolatnál?
Figyelt kérdés
Mit jelent számotokra az, hogy könnyűvérű?2018. febr. 3. 11:08
11/22 anonim válasza:
"#6 Miert koveznenk meg? Csak tudod hogy mit akarsz es ehhez ragaszkodsz is."
Sok ember akinek ezt mondtam (nem gyakorikérdéseken) úgy állt hozzá hogy csúnya és gonosz vagyok hogy azért ítélkezek mások felett.
13/22 anonim válasza:
Abszolút kizáró ok. Bottal se.
14/22 anonim válasza:
Kizáró. Csak tartással rendelkező, komoly, (érzelmileg is) intelligens nővel kezdek. Könnyűvérű? Sok, rövid/egyéjszakás kapcsolata volt arra hivatkozva, hogy ki kellett élnie magát és/vagy a szerelmet kereste, de nem lelte meg. Társaságban a jelenlétemben illegeti-billegeti magát, flörtölget szégyenérzet nélkül másokkal, nem lehet vele komolyan tervezni, mert neki fontos, hogy minél több férfi megerősítse a szépségében...
15/22 anonim válasza:
Kizáró ok. Az ilyen nő nem alkalmas párnak, feleségnek, anyának.
16/22 anonim válasza:
Kizáró ok. Az ilyen nő gyenge jellemű és jó eséllyel az első párkapcsolati vagy saját személyes problémáját ilyen ócska hódításokkal próbálja majd meg orvosolni.
17/22 anonim válasza:
Nem kizáró,de vannak feltételei.Te mit értesz rajta pontosan?
18/22 anonim válasza:
Igen, kizáró ok. 1, Könnyen átb×na; 2, Nem jó az, ha valaki össze-vissza kavarva él.
19/22 anonim válasza:
Hat igazabol ez nem ilyen egyszeru. Attol hogy valaki konnyu veru vagy nagyon felenk zarkozott tipus. Meg nem ad arra okott hogy eloiteletessek legyunk vele szembe. Sajat tapasztalatbol mondom. 21F vagyok teny nem vagyok valami idos. De megis nagyon sok tapasztalatom van a hatam mogott. Sok parkapcsolatom volt sok emberrel ismerkedem es beszelgettek mindennap. Voltam mar fiattal nagyon tapasztalt es kozepkoru tapasztalatlan visszahuzodo es szuz novvel is. A huseg nem egy emberi tulajdonssag hanem dontes! Az hogy huseges maradjon a parod ismerned kell! Tudjon kell a szeretet nyelvet es mindennap ereztetni es megadni azt neki. Nem arra gondolod hogy halmozd el ajandekokkal vagy kolts ra milliokat. Csak rezegtesd a szeretet nyelvet. Regebben en is eloiteletes voltam. De vannak visszahuzodo kislanyos nokben is olyanok akik szett szednek...
20/22 anonim válasza:
Egyetlen szingli könnyűvérű nőt sem ismerek,de persze itt senkinek sem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!