Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok társat? Miért kerülök minden nőnél "barát zónába"? Próbálkozzak még egyáltalán vagy inkább feladjam? Többi lent.
Figyelt kérdés
32 éves leszek, átlagos külsővel rendelkezem, kicsivel átlag feletti keresettel, mérnökként dolgozom, mellette tanítok, normális hobbijaim vanak (utazás, fotózás, olvasás). De képtelen vagyok mégis társat találni. Több lánnyal is együtt szoktam utazni, beszélgetni, de tisztán látszik rajtuk, hogy nem férfiként néznek rám. Tarskeresot is próbáltam, de ott sem jött össze egy két randinál több... Lassan inkább arra jutok, hogy elkoltozok egy hegyi kunyhó a a világ elöl. Nem nekem való...2018. febr. 1. 20:05
11/11 anonim válasza:
Mi bajod neked a barátkozással?
Ha semmi szociális kapcsolatod nincs és nem is akarsz, csak 1 nőt, de azt rögtön örökre - hát az mindenkit ijesztene.
Volna pár nő barátod, nekik meg társaságuk, barátnőik...
A világ egy hálózat, mérnök uram, nem egy madzag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!