Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szemszögből nézve mennyire előny vagy hátrány, ha egy nő önbizalomhiányos?
Mert jó oldalként szokták említeni, hogy emiatt lehet őt pátyolgatni, terelgetni, ápolni a lelkét, felébreszti a férfiakban a védelmező ösztönt - és az ügyesebb, rafkósabb pasik ily módon a nő szívéhez is közel kerülhetnek.
Viszont ha egy nőnek nincs önbizalma, akkor nincs tudatában a nőiességének, a vonzerejének, annak, hogy őt bárki is akarhatja, kívánhatja. És ez a kisugárzására is hatással lesz, ami pedig a férfiaknak taszító lehet. A nő pontosan ezek miatt az ismerkedéstől is elzárkózik, kerüli a férfiakat, falat épít maga köré. Viszont aki ezt képes lerombolni, annál életbe lép a fenti bekezdés, mint esetleges hódítási lehetőség.
Mit gondoltok erről? Vagy az önbizalomhiány nemtől függetlenül hátrány?
Inkább legyen kicsit önbizalomhiányos a nő, minthogy túlzottan el legyen szállva magától. Az enyhe fokú önbizalomhiányt lehet orvosolni megfelelő törődéssel, hozzáállással, viselkedéssel (férfi részről a nő felé), a túlzott önbizalmat nehezebb kezelni, kordában tartani, bár letörhető az is.
Ha nekem tetszik az adott nő, vnzódom hozzá személyiségre, küllemre is, egyáltalán nem fog zavarni, ha önbizalomhiányos, mert majd én hatok a lelkére úgy, hogy igazi nőnek érezze magát. Viszont az fontos, hogy az önbizalomhiány ne folytonos önmarcangolásban, saját magával való elégedetlenkedésben és ennek hangos közlésében mutatkozzon meg. Nem baj, ha kicsit melankolikus emiatt, ha amúgy tökéletesen lehet vele kommunikálni és élményeket szerezni. Van, hogy egy ember a harmonikus prákapcsolatában virágzik ki, de csak akkor persze, ha megfelelően táplálod a lelkét, aminek hatására ő is odateszi magát és sok-sok kényeztetésben lesz részed. Noha fontos megjegyezni, ha a falak miatt képtelen valamelyest megnyílni, akkor még a legelszántabb, legkomolyabb szándékú férfit is elijesztheti, szóval saját magának muszáj aktivizálnia magát, hogy a fal könnyebben áttörhető legyen. Azzal rontják el sokan az ilyen nők közül, hogy nem keresik a férfit, nem érdeklődnek (vagy nem eleget felőle), miközben tetszik nekik.
Sok tirpák férfi viszont szereti kihasználni az önbizalomhiányt, mindenféle mézes-mázos dumával, ajándékkal elhalmozza a kiszemelt nőt, aztán a végső célja úgyis csak a punci megkapása. Utána meg dobbant egy nagyot. Légy résen!
Hiába pontozzák le a hasznos válaszokat, attól még igazuk van.
Mondom ezt úgy, hogy volt dolgom több önbizalomhiányos lánnyal. Kettőt otthagytam, mert zavart a betegségük és az önsajnálatuk, a harmadik meg rájött mellettem, hogy baromi jó csaj, és megcsalt egy sráccal, azóta nem volt rendes kapcsolata, gerincre vágják csak, mondjuk másra nem is jó.
Én még soha életemben nem láttam önbizalomhiányos nőt. Ebben csak a férfiak szenvednek.
Neked lenne önbizalomhiányod, ha ronda pasasként naponta 5 csaj szólítana le?
Nő vagyok, régen önbizalomhiányos voltam... minden kapcsolatom erre ment rá, nem bírták idegekkel a partnereim.
Őszintén, meg is értem.
Az önbizalomhiány bizalmatlanságot, depressziót, féltékenykedést, hisztit szül.
Úgy látom, le lettek pontozva, akik ehhez hasonlót írtak, de attól még így van: ezek SOHA nem lesznek pozitívumok.
Persze vannak, akik pszichopaták és épp ezekre utaznak, mert könnyebben be lehet hálózni, és kihasználni egy önbizalomhiányos embert.
NORMÁLIS kapcsolatban viszont nagyon komoly hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!