Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra a babaarc vagy a nőies arc vonzóbb?
Nőies arc alatt sokan ráncosodó, idősödő arcot értenek. Olyan kifejezés ez mint ha egy full ronda kövér nő azt állítja magáról, hogy ő (telt)karcsú.
Amúgy meg nincs kibúvó, a nőknek könnyebb amíg fiatalok és feszesek, utána meg már senkinek sem kellenek. Ez van. Tehát aki azt mondja, hogy nem kéne neki egy baba arcú 21 éves feszes csaj, az képmutató és hazudik.
A nőies. A kislányos kinézet és viselkedés (!) taszít.
28f
Nőies. Az, ahol felnőttesek az arcarányok, kicsit látszik a mosolynál az almácska, kicsit beesett a pofija ott középen. Ilyesmi: [link]
Az ilyen kibuggyadó száj, turcsi orr és kerek arc nekem annyira nem tetszik, pedig a lányok mindig ezzel a "baby face" dologgal jönnek, hogy az milyen szép arc... Nekem egyáltalán nem vonzó, pont úgy, ahogy sok nőnek a kölyökpofa sem tetszik. Erre gondolok:
Persze, ízlés kérdése. Nem ronda, csak nekem más a szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!