Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a babaarcú lányok? Ha igen, szerintetek milyen az?
Nem értem miért baj az, ha valakit fiatalnak néznek.
Ezt inkább elismerésnek, bóknak kéne venni.
Barátom 26 éves, 16-nak néz ki általában, múltkor poénosan megjegyezte, mivel volt aki 18-nak nézte, hogy nagyon öregszik.
Én 24 vagyok és kb. engem is 16-18-nak néznek, nem is akarok idősebbnek kinézni.
Relatív, hogy kinek van babaarca.
Általában az olyan lányra mondják, akinek ovális arca, telt ajkai, csillogó nagy szemei, és pisze, vékony orra van.
És még akkor sem feltétlenül, mert az arc élek, a homlok magassága, az áll vonala is nagyban befolyásolja.
igen általában nagyon szépek a babaarcú lányok...
te miért utálod?
23F
Régen bejöttek, de már kinőttem belőle. Mostanra sokkal jobban vonzanak a komolyan, igazi nőies megjelenések. Talán, mert a "babarcú" nők két esélyesek: vagy sötét, vagy nem. Viszont akik mostanában foglalkoztatnak már ránézésre is komolyak.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!