Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, miért vonzódtok az érzelmileg hideg férfiakhoz?
Nagyon sok ilyen párt látni - és egy mai, átlagos "szerelmes" fotó is úgy néz ki, hogy a pasi flegmán, közönyösen, önelégülten - általában napszemüvegben - bámul maga elé, a nő meg bújik hozzá, lerí róla, hogy odavan érte. Miközben nézze meg mindenki a nagyszülők közös fényképeit - na, azokon látszik, hogy valóban szeretik egymást. De a maiakon? :D
Sosem értettem, hogy lehet együtt lenni egy olyan illetővel, akiről tudom, hogy nem érez úgy, ahogy én. Sokan ennek ellenére a kapcsolatot görgetik tovább, hátha majd jobbra fordul, hátha idővel beléjük szeret a másik. De nem - ugyanolyan nulla érzelmet produkáló, semleges ember marad. Szerintem ebbe bele lehet őrülni.
Itt is sokan írják, hogy a nőknél ez a nyerő - talán őket is hagyták már el ilyen pasiért, talán az érzelmességük miatt rendszeresen elutasításban részesülnek, de lehet, hogy simán csak nyitva tartják a szemüket és a fülüket, és ezekre hagyatkozva vonnak le konzekvenciát.
Hölgyek, nektek miért jó ez, mi öröme lehet egy nőnek egy ilyen férfi mellett? Nem véletlenül mondják, hogy manapság már nincs hagyományos értelemben vett "szerelem", hanem valami új kifejezés illene rá, csak azt még nem találták ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!