Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 8 éve fent vagyok társkeresőkö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éve fent vagyok társkeresőkön, ez alatt 2 lány írt rám, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem nincs képem kint rám kb 10lány 4 év alatt 70 meleg
2018. jan. 31. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
2 lány, akinek pecse van? :D Na ne! Lehetséges, hogy változtatnod kéne valamit, elég gyér sikerráta. Bár szerintem a társkeresők eleve...
2018. jan. 31. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Annyiból igaza van a kérdezőnek, hogy a társkereső az egyetlen hely, ahol nem nagyon kell azokkal a válaszokkal számolni, h "bocs, nem ismerkedem", "bocs, van barátom" stb. Az IRL próbálkozások túlnyomó része így végződik.
2018. jan. 31. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
31%

#13:

Igaz, de megis hatekonyabbnak tartom szemely szerint. Nem voltam sikertelen online tarskeresövel sem, de rengeteg idöt pazaroltam ra, mig egyaltalan összejött egy szemelyes talalkozo. A legtöbb esetben pedig SOKKAL elönyösebbek voltak a kepek es/vagy szemelyisege elöben nem azt tükrözte, amit irasai alapjan remeltem.

Elöben eleve csak azt szolitod le, aki ranezesre mar felkelti az erdeklödesedet. Es az elsö kontakt is megtörtent. Visszautasitas eseten ritka, hogy a raszant idö több egy fel percnel. Online pedig volt, hogy összesen több oldalnyi üzenetet valtottunk akar heteken at, mig vegül talalkozo sem lett belöle.

Elöben pedig azzal, aki erdekelt volt folytatasban legtöbbször mar masnap talalkoztunk, de gyakran mar együtt ebredtünk.

En ugy gondolom, hogyha ugyis az elö talalkozasra megy ki az egesz, akkor minek vesztegessem az idömet? Miert tegyem ki magam annak, hogy egyszerre versengjek egy tucatnyi masik sraccal azert, hogy szellemes irasaim alapjan vegül velem (is) talalkozzon egy lany? Es mivel itt is latni, mennyire nyuszik a pasik ugy altalaban es ezt a frusztraciot sokszor generell a nöi nemre vetitik, nem is kell különösebben megeröltetnem magam, hogy elöben pozitiv benyomast tegyek azzal, hogy egyszerüen "normalis" vagyok.

2018. jan. 31. 18:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Rosszul csináltad sajnos. Úgy kell ott ismerkedni hogy leszólítod az összes számodra vonzó lányt hogy meghívnád randira mert..szimpi/aranyos/vonzó stb. És amelyik válaszol határozottan elhívod napokon belül személyesen dumcsizni.(ne ragadj le vele neten soká mert beleun akármilyen nagyon szimpi vagy neki) Ha egy sem jön össze törlöd azonnal magad és próbálkozol másik oldalon. Tudom hogy legtöbb oldalon ugyanazok is megtalálhatóak de vannak frissek és lezongorázod újra. Arra figyelj oda hogy az ilyen semmirekellő aki válaszra se méltat vagy lemeszel arra többet az életben nem kell foglalkozni és ne lelkizz rajta hiszen annyi nő van a földön mint a tenger.
2018. febr. 6. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!