Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 26 évesen van még lehetőségem egy normális szerető párt találni?
Volt eddig három kapcsolatom és mindig azt éreztem,hogy azért van vége, mert már nincs rózsaszín köd (meg van a kielégültség, és elmúlik a kezdeti teperés és tőrődés). Mostani kapcsolatom a leghosszabb eddig. 2 évvel idősebb a párom, de ég és föld vagyunk. 3 év alatt egyszer sem érezte azt,hogy talán különköltözne velem vagy hogy családja legyen. Sajnos, a családja is rátett a kapcsolatunkra. 28 éves pasi... És mikor mondom neki,hogy beszélgessen velem, törödjön velem vagy hogy szervezzen egy programot, az neki terhes dolog. Ne hogy egy kicsit agyban megerőltesse magát. Elvinni elvisz bárhova, de minden mást én intézzek. Az a kifogása,hogy neki nincs ötlete. (…) Belefáradtam a pasik és a családjuk hülyeségeibe. Szerencsétlen vagyok vagy már minden normális pasi boldog kapxsolatban van? Sokszor már azt érzem,hogy a melegek csinálják jól. Két férfi nem fog érzelegni és két nő közös jobban tud programokat szervezni. Persze ezzel túlzok, de nem akarom elhinni,hogy nem kellek senkinek sem eléggé.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!