Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek össze a pasik a ronda nőkkel?
Azért kedves Kérdező, mert emberileg, sokkal többek. Nekem is volt, ahogy Te fogalmaztál ronda barátnőm, mégis sokkal szebbnek találtam, mint egy 10/10-es nőt.
Volt szebb-rondább barátnőm egyaránt.
Mindkét esetben vannak kivételek, de az esetek többségében ahogy leírtam.
29/f
Azért mert örülnek ha nőhöz jutnak a fiatal nők és a fiatal férfiak aránya nem túl jó.
Férfitöblet van plusz az idősebb korosztály is visszafelé portyázik sok esetben..
Ha még kihúzom az elhízott kevésbé népszerü kategóriát kiderül hogy csak minden 3. férfinek jut nő.
Egálban 45-után kerül a történet akkor meg már minek"?
Lehet itt szépiíteni egziszencia nélkül cseszheti a férfi a legtöbb esetben..
Ha érzelmileg is megtetszik egy lány a férfinak akkor számára megszépül ő lesz a legszebb.
ma 01:09
Fenti kommentek alapján,látod hogy nem számit a külső,(igy az életkor sem)tehát lényegtelen mit irsz.
tegnap 23:15
"mint egy 10/10-es nőt."
De ki alapján 10-es? Akkor lenne ez igaz ha a földön élő összes pasi szerint 10-es lenne egy nő,tehát addig nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!