Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés

Egy alakuló kapcsolat lejtőjén állok. Innen még van út felfelé és lefelé is. Beleszerettem a nőbe. Folyton rá gondolok. Elmondani sem tudom neki, hogy mi az oka ennek az érzésnek. Nem szeretnék neki esni és rázúdítani a dolgokat. De most annyira kérltségbe vagyok esve a tehetetlenségtől, hogy sík ideg vagyok. Már alig viselem, ha más hozzám szól. Hiába negyek be dolgozni, megyek boltba, elmegyek sportolni csak rajta agyalok.

Tudja nagyjából h mit érzek. Ő bizonytalan. Ráadásul most van nálam fontosabb dolga is. Tudom h azzal kell foglalkoznia, nem velem. Mégis elképzelhetetlenül rossz érzés hogy tehetetlenül telnek a napjaim. Kétsége között vergődve.

Van bárkinek bármi ötlete, hogy kicsit megfeledkezzek róla?

2018. jan. 29. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randira. Arra csak van ideje, hogy egy igent v egy nemet mondjon, nem?
2018. jan. 29. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudod csinálni, hogy lépsz, elhívod egy randira stb. Aztán úgyis kiderül, hogy van ráció a dologban, vagy nincs. Az érzéseidet ilyen drámaszerűen viszont ne add neki elő, mert attól tuti menekülni fog, legyél férfias, hívd el, flörtölj vele lazán, fokozatosan építsd fel a testi kontaktust, aztán mehet a csók.

ha meg bukta, akkor meg túl kell lépni rajta, ennyi, rengeteg szép lány van még.

2018. jan. 29. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem válaszd a felfelé veető utat.

Miben is bizonytalan a nő? Abban hogy szeret téged, vagy a kapcsolatotokat érintően? Nem értem.

Egyébként lehet sok fontos dolga aláhúzom,de ha igazán szeret, tetszel neki, akkor a fontos dolgok mellé, akár elé is rangsorolhatna téged. Az ha elfelejt csak a 20. dolog vagy az életében nem jót jelent.

2018. jan. 29. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Probalj meg mas dolgokon gondolkodni, nyugodj meg. Ne görcsölj ra az egeszre. Az is meglehet, hogy ö is hasonloan hozzad örlodik, csak nem adja a tudtodra. Hivd el egy talalkozora, addig is relax.
2018. jan. 29. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Az embernek arra van ideje amire szakít.Sajnálom bro de ez a "kapcsolat" kb.nullás.Felesleges rajta stresszelni.

Ha fontos lennél neki tenne érte.

Azért próbálj még egy kört,hátha.

2018. jan. 29. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél lépéseket felé.
2018. jan. 29. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek vagytok?
2018. jan. 29. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Adhatok pàr tippet,Èn is ilyen helyzetben vagyok sajnos.

N/31

2018. jan. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!