Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit kezdjek olyan sráccal aki üzeneteket ír nekem de nagyja részt mindig azt a szokásos dolgokat /hogy vagy? Stb. /

Figyelt kérdés
A sràc nagyon szerény de néha màr kezdek a plafonra màszni ezektől az üzenetekről, én hülye meg mégis vísszaírók neki mintha valami húzni felé.Nem akarok bunkó se lenni vele de mostanàban àllandóan azzal jön hogy ő szomorú mert nincs szerencséje a csajoknàl szerintem még csak sajnàltatja magàt mert igazàbol teljesen kényelmes neki anyuci pici fiànak lenni.
2018. jan. 29. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj, amíg lehet. Komolyan. Az ilyenből semmi jó nem sül ki, aki nem veszi észre, hogy ez mennyire szánalmas, annál komoly bajok vannak.
2018. jan. 29. 08:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Hàt jah gazdasàgba dolgozik ràadàsul csalàdi gazdasàg...elmondàsa szerint minden megvan ott helybe na jó bolt nincs de anyuka megcsinàl mindent ebéd elé rakva vàsàrolni sem megy.Az àllàskeresési próblémàimat se tudta àtérezni persze neki sosem kellett interjúra menni.
2018. jan. 29. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Isten óvjon az ilyen fäszoktól.:D Tipikusan ezek az olyan emberek, akik egyszer kerülnek ki a kis fészekből csupasz seggel, meghalnak, annyira életképtelenek.
2018. jan. 29. 08:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Ismerkedtem pár ilyennel régebben,amikor nem volt párom.

Dögunalom, semmiről nem lehet velük beszélgetni és egy csepp kreativitás sem szorult beléjük.

A hogy vagy, mesélj magadról, mizu, mesélj valamit már a könyökömön jött ki.

Szerintem hagyd.

Elhívott egyáltalán találkozni?

2018. jan. 29. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Ne is mond nincs undorítóbb és bunkóbb egy felőlem érdeklődő srácnál :SSS Van pofája megkérdezni, hogy vagyok ... jézusom, hát szórakoztasson már vagy mi a franc van :))) csajszi lennék nem ? :)))
2018. jan. 29. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Ennyire szociális analfabéta retard köcsög nem lehetsz...

Nem szórakoztatnia kell. De egészséges emberek, akiknek 2-nél több agysejtjük van, nem ilyen trágya dolgokkal kommunikálnak egymással. Képzeld már magad a helyébe, te mi az anyámat tudnál válaszolni a mizura meg a hogy vagyra, ha minden nap megkérdeznék? Ez pont arról szól, hogy ez a fhasz várja el a lánytól, hogy meséljen neki, meg szórakoztassa a válaszaival, miközben a kisujját nem mozdította, csak benyögött egy sablonkérdést. Tudod, mikor fog erre normális nőtől normális válasz érkezni...

2018. jan. 29. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Csajok/nem csajok esetén is ugyanaz a képlet. Ha valaki érdekel, beszélgess vele. Ha nem érdekel, ne raboljátok egymás idejét.

#5: Szokd meg. Itt minden férfi egy lúzernek számít. Ha érdeklődik, az baj. Ha nem érdeklődik, akkor futnak utána.

2018. jan. 29. 13:06
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Jaj, hagyd a f-szba :D

Még ha valóban nincs semmi szerencséje a csajoknál, tutira nem attól fogsz rágerjedni, hogy sajnáltatja magát. Sose értettem ezt az önsajnáltatást :D Ettől nem lesz senki vonzó.

Szerintem engedd el, és ne válaszolj neki többet.

2018. jan. 29. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 na hóha hahó !! nekem nem kell mondani csajszimajszi :))) tudom jól, hogy egészséges emberek közt nem szokás egymás után érdeklődni :))) hát ilyen "hogy vagyokra" tényleg nem lehet mit írni nem is értem mit várnak..tirpákok :))) most meséljem el a napom vagy a gondolataim ? :))) sry de ilyen csak a luzercsiknak való :)))
2018. jan. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!