Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van köztetek olyan, aki fél a nőktől és kifejezetten emiatt nem ismerkedik, randizik? Ha így van, mi idézte elő ezt a félelmet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 17:47
11/13 anonim válasza:
Általános és közép suliban is a felsős lányok udvaroltak. Általanos iskolában ijesztő volt, nagyobbak, magasabbak voltak és nem értettem a szituációt. Középiskolás koromban már leesett.
Kezdeményezni azóta se merek és a napi flörtök a lanyoktól egyszerre esik jól és hoz zavarba. Karmikus módon szinte csak a magasabb nők kezdeményeznek, de válaszolni is alig merek, csak ha érzem hogy biztonsagban és vigyázó kezekben vagyok.
Nyomi vagyok :(
12/13 anonim válasza:
Egy nő előtt mindig alárendeltnek érzem magamat, így ez nem jön be senkinek sem. Emellett nem vagyok egy szépség.
Mi idézte elő? Talán az évek során "kapott" beszólogatások, amiket nem viszonoztam, csak nyeltem.
13/13 anonim válasza:
Félni nem félek tőlük, egyszerűen csak leblokkolok a közelükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!