Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne egy társkereső a kifejezetten sikertelen fiúknak és lányoknak?
Tehát csak olyan regisztrálhatna oda, akinek mondjuk még soha nem volt senkije.
Sikeres lenne ez a társkereső, mit gondoltok?
(nem magamról beszélek, nekem van nő)
Ellepnék a pisisek az a baj, tele lenne kanos és bunkó 15 éves kisfiúkkal a hely.
Minden társkereső halálra van kb ítélve.
Es, hogy mi lenne ebből?
Semmi. Meghalna a dolog.
Ez nem új keletű, régebben Csernus is csinalt ilyesfajta társkeresőt....mondanom sem kell mi lett a belőle.
Ezek képzelnek magukról mindig a legtöbbet, csak mondom. Ezek szoktak a legszámítóbbak lenni, mindig csak azért kedvesek veled, hogy puncit kapjanak, aztán ha nem kapják meg, elkezdenek bosszút állni, meg krvázni, meg rosszindulatúskodni (legalábbis a srácok)... Meg gondolom menne egymás nyaggatása, ami mindig annak kínos, akinek a vérét szívja a kullancs, nem az, aki a kullancs. Gyakorlatilag egy zártosztály lenne az egész, és hiába van mindenkinek baja a társkereséssel, jóformán ez lenne az egyetlen közös tulajdonságuk, ezenkívül meg minden frusztrációjukat és agybajukat egymáson élnék ki, aztán úgy törölnék le magukat, hogy mégkiábrándultabbak lennének a végére.
Roncs ember ne keressen párt, hanem oldja meg a baját. Két roncs ember meg olyan kapcsolatot produkál, amit nem akartam látni, de sajnos láttam nem egyszer ismeretségi körben, és nem volt szép. Nagyon-nagyon nem.
Tudom, az az idealista elképzelés, hogy két magányos egymásra lel, az ég meg kitisztul felettük. De nem. Itt komoly gondok vannak általában, amiket ha a másik feldolgozatlanul belevisz bárkinek az életébe, azzal tönkreteszi csak. Legyen a másiknak akármilyen problémája mellette, akár lehet ugyanaz is. Bár két egyforma probléma szerintem nincs, csak a jellege max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!