Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nézel ki jól és nem vagy gazdag, akkor mik a csajozás legkönnyebb módszerei?
Utcsó te melyik bolygón élsz? :D
Élő embert nem láttam még akire társkeresőn ráirtak volna pláne nem 10-en :D
"Élő embert nem láttam még akire társkeresőn ráirtak volna pláne nem 10-en :D"
Itt is egy csomó lány panaszkodik, hogy még kép nélkül is rájuk írnak egy csomóan... Te hol élsz? :D
#23: Mondtam, hogy itt mindenkinek a belső számít... Kivétel vagy, mint mindenki más! :D
#25: A külső mindenkinek számít. Az oké, hogy önmagában nem feltétlenül elég egy jó kapcsolathoz, de nélküle szinte lehetetlen. Ha Kaposvár vagy Pécs környékén jársz, simán kiállhatunk egy forgalmasabb helyre megnézni, hogy hány előnyös külsejű srácot látunk csajjal és hány előnytelent egyedül.
Férfiakról beszéltem erről a bolygóról :D
Nőkre alap hogy ráírnak sokmillióan
#28, és mit? "Bocsika, nem egymást keressük"? :D
Egyébként szerencséje mindenkinek lehet, csakhát minél rosszabbul nézel ki, annál kevésbé esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!