Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, van köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, van köztetek olyan, akinek már sikerült egy rosszfiút "megjavítani"?

Figyelt kérdés

Ez a típus ugyebár azért népszerű a nőknél, mert a hölgyekben nagyon erős az átformálás iránti vágy: hogy a pasi majd értük megváltozik, sutba dobja az öntörvényű, kalandvágyó énjét, és egy érzelmes, odaadó férfivá változik.

Azonban szerintem ez mindaddig csak egy üres frázis, amíg erre épülő sikersztorikat nem hallunk. Mert egy dolog a szándék, ha a végeredmény nem jön össze.

Van köztetek, akinek sikerült ezt már elérnie? Hogy egy bad boy mellette szerelmes lett és pálforduláson ment keresztül?

2018. jan. 23. 11:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Legjobb barátnők, 26 és 30 évesek. És még mindig csak a kigyúrt rosszfiúkra mennek, a rendes srácok nem kellenek nekik. Nem véletlen, hogy még mindig nincs kilátásban nekik se férj, se család, pedig kapcsolatra vágynak, csak nem veszik észre, hogy nagyon szar helyen keresgélnek.
2018. jan. 23. 12:12
 12/23 anonim ***** válasza:
20%
7- bizonyos kontekxtusban. De rosszfiúk alatt mi lányok nem csak a nőcsábászt értjük. Ha ezt felfognátok, nem lenne ennyi logó nyitott "ezt nem értem" száj. :D
2018. jan. 23. 12:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#12 nő vagyok..:D Nekem ezt jelenti a rosszfiú, neked nem tudom, mit.
2018. jan. 23. 12:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a mesékben... A pszichopata pszichopata marad, a lógó semmirekellő sem változik.

G. B. Shaw mondta, hogy az emberek, ha nem akarják bevallani, hogy hülyeséget csináltak, azzal jönnek, hogy ők a lelkiismeretük szavát követték.

Na, a nőknél ez úgy működik, hogy ha nem akarják bevallani, hogy melléfogtak egy sutyerákkal, azzal jönnek, hogy ők a "rosszfiúságot" szeretik benne. :D

2018. jan. 23. 12:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egészséges nőknél maximum a húszas éveik elejéig érdekes. Utána rájönnek, hogy a rossz fiú igazából egy belső frusztrációkban fürdő, nagyra nőtt kamasz, aki képtelen megbirkózni a valósággal, és örökösen lázad a felnőtté válás és a felelősség vállalás elől. Ez pedig így ebben a formában már rohadtul szánalmas és nem vonzó.
2018. jan. 23. 12:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, minden lánynak (bizonyos érettségi szint alatt) ez az ábrándja. De kivétel nélkül mindig sírás a vége.
2018. jan. 23. 12:28
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
A legmeredekebb, hogy olyan fazonokra fogják rá, hogy "rosszfiú", hogy az vicc. Vállalkozó apuci ecsetfejű fiacskájára, vagy a tetovált, felszúrt taplóra, akit egyszer pofán vágtak egy diszkóban, erre "rosszfiúsan" feljelentéssel fenyegetőzött. :D
2018. jan. 23. 12:31
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem csak fiatalon van ez, mindig az kell az embernek, amit nem kaphat meg.
2018. jan. 23. 12:31
 19/23 anonim ***** válasza:
30%

Most rossz fiú legyen vagy jó fiú? :)

Nem nagyon van átmenet. :D

Vidd el egy rosszfiú szervizbe. :D

2018. jan. 23. 12:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Romantikus könyvekben esetleg. Nem reális szerintem. Max egy ideig lehet, hogy elvegetáltok egymás mellett, de az már nem ő lenne, ha megváltozna, emellett pedig nem hiszek benne, hogy valaki teljesen új belsőt teremt magána k. Valahol kiütközne a dolog.
2018. jan. 23. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!