Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen célkitűzés, hogy csak olyan lánnyal lennék hajlandó összejönni, aki vonzó és igényes miközben én alacsony és sovány vagyok? Később vajon lesz rá esélyem? (bővebben lent)
Húszas éveim közepén járok, 170 vagyok 51 kilóval (de legalább helyes), soha nem volt kapcsolatom, de csak olyan lánnyal tudnám elképzelni az együttlétet, aki iránt tudnék vonzódni és alapfeltétel, hogy a szájhigiéniája rendben legyen (lehelet, viszonylag szabályos fogak). Nagyjából ez a kategória, ami már simán bejön:
Ők szerintem (a 2.-t kivéve) átlagosak vagy picivel afelett vannak. Viszont olyan csajtól egyszerűen undorodom, akinek rossz a fogsora és nem sugároz magából kellő nőiességet/gyengédséget olyannyira, hogy inkább teljesen háttérbe szorítom a belsőt a külső érdekében. Van egy projektem, mégpedig az, hogy ismét elkezdek kondizni és megcélzom a 70 kilós álomhatárt. Remélem jól fogok kinézni (remélem az arcom nem csúnyul el ezáltal). Illetve az egzisztenciám építése is folyamatban van (egyetem). Két dologra lennék kíváncsi:
* Jelenleg milyen nők illenének hozzám?
* A fentebb vázolt "projektem" után milyen nők fognak hozzám illeni?
Csak komoly, normális válaszokra vagyok kíváncsi!
Járj el evezni vagy valami hasonló férfia sportra.
Leszel 170cm670kg és onnantól végigdughatod az összes 170cm alatti jó csajt.
És ne rinyálj, mert az nem jön be a csajoknak.
Mondjuk én elég tapló dolognak tartom,hogy idegen lányok képeit feltöltöd ide az engedélyük nélkül, de magadról meg nem mersz feltenni képet.
Ne haragudj, de ha soha nem volt kapcsolatod kb 25 évesen, akkor el kéne gondolkodni rajta, hogy mi az oka. Ahellyett,hogy paramétereket szabsz a jövőbeli lánynak, inkább magadba kéne nézni és észrevenni a hibáidat és megszeretni magad.
Biztosan oka van annak,hogy nem volt még barátnőd. És nem feltétlenül külsőre van baj veled. A hozzállásod is sok mindent megváltoztat. Ha negatív vagy, másokkal szemben kritikus,magaddal szemben pedig nem,akkor az is épp elég,hogy nem volt még kapcsolatod.
Az is lehet,hogy többet kéne kezdeményezned,magabiztosabbnak kéne lenned.
Ezer olyan kapcsolatot láttam már,ahol a lány "fullosabb" volt jóval, mint a srác. Értsd, pl egyik ismerősöm tényleg nagyon szép lány, szerintem a legszebb az összes ismerősöm közül, smink és minden nélkül is gyönyörű, természetes.És a személyisége is különleges, mindenki imádja.
Ezzel szemben a barátja hát külsőre inkább átlagon aluli(ezt nem bántásból),de nem gondolná az ember,hogy ők együtt vannak.
És mégis,évek óta megvannak,szeretik egymást.
Míg sok jó pasi meg nem talál barátnőt.
Sok minden függ a személyiségtől hidd el.A kondi nem rossz ötlet, de magad miatt tedd,ne azért, mert akkor aztán tapadni fognak rád a nők.
Ha eddig sem tették,akkor a kondi és akármennyi plusz kg sem fogja őket odavonzani hozzád.
Neked kell változni,nyitni, kezdeményezni,szeretni magad. :)
Előre meg bekategorizálni,hogy milyen barátnőd lesz kár.
Én is magas szőke barátot szerettem volna,mielőtt megismertem a páromat.
Aztán bumm, megszerettem, pedig barna és nem sokkal magasabb, mint én. És imádom, rá sem néznék egy szőke magas srácra sem
Szia!
Egyáltalán nem reménytelen, sőt! Nem is érdemes olyan lánnyal összejönni, aki nem tetszik neked. Annak mi értelme lenne?
Viszont rólad nem tudunk semmit - oké, írtál egy pár dolgot, de ebből épp a leglényegesebbek nem derülnek ki. Milyen témák érdekelnek téged? Milyen helyekre jársz szívesen? Mivel töltöd a szabadidőd? Ezek fontos dolgok, hiszen valószínűleg beszélgetni is fogtok a lánnyal, nem csak nézegetitek majd egymást. Olyan lányt kell keresni, akivel tudtok miről beszélgetni.
A másik: nagyon sok múlik a neked tetsző lány ízlésén. Nem tudjuk előre megmondani, hogy be fogsz-e jönni neki, még ha az összes paraméteredet leírod, akkor se :-)
Ha arcra te is átlagos vagy és legalább annyi higiéniád van mint amit elvársz akkor egy átlagos csaj aki meg tudja fogni a fogkefét nem hiszem hogy nagy elvárás lenne.
Esetleg súlyra építs kicsit, 50 kiló nagyon kevésnek hangzik,ár egészségtelennek.
"a hármas szerintem kifejezetten csúnya"
Az önkritikád is ilyen fejlett? xD
#18 igen, az önkritikám is fejlett. Még jő, hogy odaírtam, hogy "szerintem". Ízlések és pofonok, tudod. Miért ne lenne jogom leírni a véleményemet? Ugyanúgy ahogy leírtam, hogy a második képen lévő nő szerintem gyönyörű (érdekes abba miért nem kötöttél bele), ugyanúgy leírhatom azt is, ha valamelyikük SZERINTEM csúnya, nem?
Soha nem fogom megérteni, hogy miért fáj az más embereknek, hogy mindenkinek más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!