Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki már végleg kiábrándult a "nagy Ő" kereséséből, ezért már egy "kis ő"-vel is beérné?
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 16:54
1/18 anonim válasza:
Beérni belehet, csak az a kérdés, hogy meddig. Gondolom ezekből születnek az alkalmi, rövid táv. kapcsolatok:)
2/18 anonim válasza:
Van,de ilyen nagy "ő" ezoterikus,csillámhókuszpókok nem léteznek.Egy ember nagyon sok másik emberrel képes lenne boldog életet leélni,a lényeg,hogy egyet találj.
3/18 anonim válasza:
Már nem hiszek a nagy "Ő"-ben, de nem keresek semmiféle "kis ő"-t. Szimplán jól érzem magam azzal, akivel, de tudom, hogy úgyis csalódni fogok benne.
4/18 anonim válasza:
Én így voltam, mielőtt találkoztam a nagy Ő-vel. :D
Ültem csajokkal a bárban, hogy oké, legyünk reálisak, nem kellek, csak a fura nyomorék embereknek. Van rá néhány évem, aztán túl öreg leszek a családhoz, és akár meg is dögölhetek macskákkal. Tehát van rá pár évem, hogy egy közép kategóriás valakit leakasszak, akivel egy irányba nézünk legalább.
Vállat vontam, hogy lehetne rosszabb is, mások vakok meg éheznek, úgyhogy ittam egy (sok...) sört, majd a haza úton derült égből villámcsapásként szembe jött velem a leendő férjem, akinek bájos nőies spiccel (pitsa részegen...) vázoltam mérhetetlen vonzódásomat a felsőteste iránt. :D
Könnyesre röhögte magát a rögtönzött udvarlásomon és randit kért.
Tehát érdemes feladni, a sorsnak van humorérzéke. :)
5/18 anonim válasza:
#4: Végre valaki őszinte az oldalon nőként! :D Tehát, a felszínes igényeid leakartad adni, aztán részegen beszóltál egy jól kinéző srácnak (fordított esetben már #metoo lett volna), aki egyből ugrott az alkalomra és összejöttetek. Én örülök nektek! :D
6/18 anonim válasza:
Nem. Úgyis a nagy Őt hiányolnám idővel, hozzá hasonlítgatnám.
7/18 anonim válasza:
Szoktam internetről letöltögetni különféle, ritka fontokat (betűtípusokat), és többükben nincs se nagy Ő, se kis ő. Ezek a lusta készítők nem képesek Latin Extended-eket és Unicode-okat készíteni, szoktam is mérgelődni magamban.
8/18 anonim válasza:
Próbáltam beérni a kis ő-vel de nem tudtam így boldog lenni, hogy csak beérem valakivel mert nincs jobb
9/18 anonim válasza:
Fiatal vagyok még, de úgy érzem, "beérném már egy kis ő-vel is." Legalábbis most így gondolom, aztán meglátjuk, a sors mit hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!