Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 1837. Ilyen kérdés: Ha ma már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1837. Ilyen kérdés: Ha ma már mindenhez elengedhetetlen a jó genetikával megáldott külső, akkor mit tanácsoltok, akik azoknak, akik nem rendelkeznek vele? Lehetőleg ne azt, hogy keressek valami hobbit.

Figyelt kérdés

2018. jan. 22. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10# Ezek vajon kamu hozzászólások? 172 centi vagyok (két centi semmi) és mégis voltak barátnőim, érdekes módon két komoly kapcsolatom is nálam magasabb lányokkal voltak! Az exem 177 centi, 5 évig voltunk együtt nyilván nem a magasság miatt mentünk szét ennyi idő után... És alacsonyabb lánnyal is randiztam/kavartam már de ők főleg nem utasítottak vissza a magasságom miatt :D Főleg nem egy 155 centis törpilla, bár közülük sokan tényleg komplexusosak ezért nem is volt ilyen magasságú csajjal kapcsolatom mert nem szeretem a bunkó csajokat (tisztelet a kivételnek de az ismertségi körömből ők a legrosszindulatúbbak). De amit írsz egyszerűen szerintem egy bemásolt PR szöveg csak tudnám mi a célja...Ha alacsony vagy mi értelme tovább rombolni az önérzetedet? Kérdező ilyeneknek ne higgy! Ha alacsony vagy, sem ez a gond.
2018. jan. 22. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Gyerekek, de most komolyan! Régen a lányoknak kellett szépnek lenniük. A fiúk elég volt, ha az ördögnél egy fokkal szebbek voltak. Merre tart a világ???
2018. jan. 22. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Ma is elég, ha az ördögnél egy fokkal szebb a férfi, csak hisztis, nyüsszögő nyámnyila és frusztrált ne legyen.
2018. jan. 22. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:
19%

#13: "Ma is elég, ha az ördögnél egy fokkal szebb a férfi, csak hisztis, nyüsszögő nyámnyila és frusztrált ne legyen."

Persze! Leszámítva, hogy legyen min. 175 centi (de inkább 180), +80 kiló sportos alkattal, legalább 17 centis pénisszel, széles vállakkal, sűrű borostával, sötét tónusokkal (szemek, haj), mély férfias orgánummal, dús hajjal stb. stb. Ezeknek a döntő többsége pedig szimplán genetika, szóval mi még a sminkkel, magassarkúval, póthajjal meg hasonló baromságokkal sem tudunk csalni. A konkurenciáról nem is beszélve, ami már az átlag feletti pasikat is sokszor érinti manapság.

2018. jan. 22. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Tehát ne javasoljuk azt, hogy hagyja a francba, és keressen valami mást, azaz egyből kizárod a legjobb választ.

Oké. Akkor azt írom: ha eredményeket akarsz,legyél gazdag. Ha elég pénzed van, megkaphatsz olyan nőket akikről még csak nem is álmodozhatnál. Ha ennyire igényed van rájuk, ez a legjobb válasz.

2018. jan. 22. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!