Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis mit várnak a ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit várnak a ronda lányok, ha az összeset jobbra húzom, de velük SINCS még egy matchem se tinderen?

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
Azt várják, hogy valami jóképű húzza el őket jobbra. És ez előbb utóbb meg is történik, ha többre nem is de egy numerára elintézik őket.
2018. jan. 21. 18:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen képekről van szó, de miért ismerkedsz interneten, főleg tinderen, ami közvetlenül ilyen képes-ismerkedő, ha nem szeretsz képeket megosztani magadról?

Használhatnál olyan platformot is, ahol nem a kép a lényeg, hanem a társkereső szöveg, az infok amelyeket részletesen megadsz magadról.

Az elég ellentmondásos, amikor valaki nem részesíti előnyben a képes-ismerkedést, de tindert használ.

Nem köteledni akarok, csak őszintèn nem szoktam elolvasni a bemutatkozó szövegeket, aminek az az oka, hogy nem jeleniti meg a tinder elsőnek, hanem külön kell utánanézni, így sokaknak nincs türelme ehhez (főleg mert a többség nem ír magáról értelmes bemutatkozó szöveget). Így a kép fog számítani, és ha ezt nem tartod előnyösnek magadra nézve, akkor fölösleges ezen vergődni, mert ehelyett használhatnál más társkeresőt is, nem olyan kép-alapút, mint a tinder.

Ha valaki unott képű, abban nincs semmi szörnyű, lehet, hogy ez még elönyősebb is, mint egy homályos, rossz minőségű kép, amin alig látszik az illető. (nem tudom neked milyen képed van, csak egy példát mondtam)

2018. jan. 21. 18:12
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Még a rondáknak se ütöd a mércét. Gáz kicsit...
2018. jan. 21. 18:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen olvastam, hogy aki válógatás nélkül mindenkit jobbra behúz, azt a tinder nem jeleniti meg mindenkinél. Van egy ilyen működési mechanikája az applikációnak is;) Tehát nem kell csodálkozni.

Nem árt azon is elgondolkodni, hogy több oka van annak, ha nem húznak be. Pl. hogy a fenébe húzzon jobbra az, aki nem használja az applikációt???? Sokan vannak úgy tinderen, hogy hamar megunják, egy idő után nem használják, megjeleniti őket az app, mégsincsenek fenn, nem aktívak.

2018. jan. 21. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Megérzik, hogy valójában nem is tetszenek neked.

22/N

2018. jan. 21. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Az emberi szemét az egyértelműen a Tinderen gyülekezik, te is ezért vagy ott. Ha valóban értelmes embereket keresnél, akkor nem azon az alkalmazáson lennél.
2018. jan. 22. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:

nem értem őket, igazi főnyeremény vagy

(el ne hidd!!!)

2018. jan. 22. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:
En ezt a kerdest nem ertem.
2018. jan. 23. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!