Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben és mennyit hazudtok netes ismerkedéskor?
Nem értem, hogyan várja el valaki, hogy a későbbiekben bizalmat kapjon, ha már az elején mellébeszél. Hallásból tudom, hogy van ilyen, de számomra ez elég kiábrándítò.
Kort és nemet is írjatok. Köszi!
Sohasem hazudok, ez a minimum. 30 éves férfi
A kérdés és az alatta lévő magyarázat nincs összhangban szerintem.: "Nem értem, hogyan várja el valaki, hogy a későbbiekben bizalmat kapjon, ha már az elején mellébeszél."
Nagyon sok lány csinálja azt online csevegésnél (nem hallomásból, hanem saját tapasztalataimból tudom), hogy elkezd kérdezgetni és amíg számára kielégítően nem válaszolsz, addig nem hajlandó tovább csetelni. Ha megírod, hogy erre a kérdésre most nem válaszolnál, akkor kiborul és követelődzik, mellébeszéléssel vádol.
A mellébeszélés relatív dolog, mit akart hallani?
(Pl. vagyontárgyaidra kapsz kérdést, jó, hogy nem mondod el egy teljesen ismeretlen embernek az internetet és még sorolhatnám.)
A hazugság nem relatív, mert mindig vannak tények.
Soha, semmiben
Sőt, inkább elmondom a rossz tulajdonságaimat is, hogy már az elején derüljön ki ha emiatt nem vagyunk egymásnak szimpatikusak
24/L
"Sőt, inkább elmondom a rossz tulajdonságaimat is, hogy már az elején derüljön ki ha emiatt nem vagyunk egymásnak szimpatikusak "
Ez sem biztos, hogy jó technika, két okból is:
Egyrészt lehet, hogy egy csomó rossz tulajdonságod ő észre sem venné. Nekem például van egy olyan hiba a megjelenésemben, amit a párjaim észre sem vettek, de ha elmeséltem valakinek, az mindig sokkal vadabbnak képzelte, mint a valóság.
Másrészt, nem is biztos, hogy olyan vagy, amilyennek lefested magad.
Én úgy vagyok vele, hogy egyrészt őszinte vagyok, másrészt ismerjen meg, döntse el ő, hogy milyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!