Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Küldött nektek a párotok képet a nemi szervéről ismerkedéskor vagy meglepetés volt?
Soha nem küldtünk egymásnak semmilyen erotikus jellegű képet egyik párommal sem. Sőt, még írásban sem vitattunk meg ilyesmit, jóformán annyi nyoma volt a beszélgetésekben az ilyesminek, hogy "nagyon kívánlak" vagy "alig várom, hogy elkapjalak"... Szerintem van, ami nem telefontéma, és a veszekedés, lelkizés meg az intimitás pont ilyen.
Először akkor láttam nekik, mikor lefeküdtünk egymással, esetleg előtte volt olyan, hogy együtt elmentünk strandolni, és akkor valamennyire ki tudtam venni a nadrágján keresztül, hogy mekkora neki, vagy korábban, ha csókolóztunk, és simogattam, vagy az ölébe ültetett, valamennyire látszott nadrágon keresztül... Lehet, hogy nektek szexi az, ha ki tudjátok csapni a mi képeinkre, de nekünk szerintem ez inkább közönséges és illúzióromboló.
Nem, onnan küldtem el volna valahova.
Nindenki lát, ha van nete, és senki nem kíváncsi rá, amíg nem vagytok eggyütt. Már megint egy perverz f@x küldő.
Jaj, már megint ezen az oldalon kérdezel ilyet? :D
Köztudott, hogy itt a nők nem lép félre, nem érdekli őket a farokméret stb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!