Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy a kisfiús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy a kisfiús arcom miatt nem vagyok sikeres a lányoknál?

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszem. Ha jóképű kisfiús arcod van, akkor az nagyon is nyerő lehet, főleg ha ehhez párosul egy kevésbé kisfiús, igazi pasis jellem.
2018. jan. 21. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak ha ronda is.

Igazából csak az elhízottakat utasítják el a lányok. A többibe azért találnak valami szerethetőt! De aki hájas az azonnal off.

2018. jan. 21. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér.
2018. jan. 21. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
A páromnak kisfiús az arca (és alapból magas és vékony). De határozott, férfias jellem párosul hozzá. Én odavagyok érte, vonzódom hozzá. Nem hiszem, hogy csak emiatt ne lennél sikeres.
2018. jan. 21. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Sokaknak bejönnek a kisfiús arcú srácok. 20L
2018. jan. 21. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!