Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyeim vannak, visszafogottabb, nem gazdag, rossz genetikájú 33 éves szűz pasiként, hogy családom legyen?

Figyelt kérdés
Családot szeretnék, de sajnos szűz vagyok még, illetve rossz a genetikám: alacsony vagyok, vékony és nem egyszer néztek már nőnek sajnos... munkámat imádom, szakmám, de 140 ezer nettó a bérem. Egy kedves, gondoskodó, nem duci feleséget szeretnék és minimum 2 gyereket.
2018. jan. 20. 22:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem roszból de 33 évesen szűz azt meg hogy? én a helyedben hívnék egy prostit
2018. jan. 21. 02:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Figy annyi de annyi ocsmány, bunkó, igénytelen embernek van nője meg családja. Neked miért ne lehetne? Kicsit nézd másképp a dolgokat, szedj tesztoszteront, ha nem érzed magad férfiasnak, érd be esetleg butább lánnyal, aki azért csinos... Tuti neked is összejönne valaki, nem hiszem, hogy normális szándékokkal neked senki nem jutna.
2018. jan. 21. 06:31
 13/22 anonim ***** válasza:

lehet társad sőt családod is

Sok bunkó férfinak van családja neked miért ne lehetne?

Lehet,fel a fejjel! Sok sikert neked!

Sajnos szintén rossz géneket kaptam,betegségeket

de én nem szeretnék társat alapítani senkivel sem,viszont barátot szeretnék! 31N

2018. jan. 21. 07:29
 14/22 anonim ***** válasza:
7%
Igen, bunkónak lehet családja, de írta hofy ő nem az, hanem visszafogott. (Aki nem tudná, a bunkóság nagyon férfias, vonzó sok nő szemében.)
2018. jan. 21. 09:49
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
Az esélyeidet gyakorlatilag vehetjük 0-nak. De csak három dolog kell, hogy ez megváltozzon: pénz, pénz és pénz.
2018. jan. 21. 10:45
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem roszból de 33 évesen szűz azt meg hogy? én a helyedben hívnék egy prostit

Mert érzelem nélkül nem megy a szex. Nekem a Szexhez szerelem kell csak úgy nem szexelek nőkkel

2018. jan. 21. 10:47
 17/22 A kérdező kommentje:

Az esélyeidet gyakorlatilag vehetjük 0-nak. De csak három dolog kell, hogy ez megváltozzon: pénz, pénz és pénz.

Azt nem akarom hogy a pénzemért szeressenek hanem amilyen vagyok a kedvességemet az érzelmességemet az odaadásomat a figyelmességemet az hogy jókat lehet velem beszélgetni azt szeretném hogy ezt szeressük meg bennem ne a pénzt

2018. jan. 21. 10:49
 18/22 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy valaki abba köt majd bele érdemi vita helyett, hogy kalóriát írtam kilokalória helyett. :D :P

Aha, szűz vagy, de már előre tudod, hogy neked nem menne érzelem nélkül a szex. Megnézném, mit csinálnál, ha egy szexi, kiéheztetett nő rád mászna négyszemközt. :D

Próbálkozz valami vallási közösségben idősebb, gyermekes, egyedülálló nőknél, más ötletem nincs.

2018. jan. 21. 11:39
 19/22 A kérdező kommentje:
18. Rám mászna, tuti elfutnék....
2018. jan. 21. 11:40
 20/22 anonim ***** válasza:
23 ezer kalória egy nap hogy jön össze?????? a nap minden percében zabálsz vmit? még alvás helyett is eszel?
2018. jan. 21. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!