Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már mindenki Tinderezik?
Figyelt kérdés
Milyen fiúk vannak ott? Vannak jó pasik?2018. jan. 20. 21:55
2/10 A kérdező kommentje:
De mindenhol ezt a tindert hallom.
2018. jan. 20. 21:58
3/10 anonim válasza:
Nem.
Én sem ott ismerkedtem meg a barátommal.
Utálom a húspiacokat. ^^
22/N
5/10 anonim válasza:
Nem. Barátnőm van, miért tinderezzek? :D
Amúgy pont ugyanolyan pasik vannak, mint az utcán. Sőt, ugyanolyan lányok is! :D
6/10 anonim válasza:
Nem. Átlagos férfiként fölösleges időpocsékolás a Tinder, semmi eredménye nem lesz.
8/10 anonim válasza:
Ha ennyire fordul a kíváncsiság, mért nem töltöd le, és nézed meg magad?
Simán ki lehet utána törölni a profilod.
9/10 anonim válasza:
Húspiac. De ugyanannyi az értelmes ember ott, mint a valóságban.
10/10 anonim válasza:
En letoltotem annak idejen a progit,azt irta kellene a face profilom elerhetosege. Itt toroltem is azonnal az appot ,mert facem az nincs es nem is tervezem hogy legyen :D Szoval nem mindenki. Ismerosi korben csak a gyors konnyu dugast keresok tindereznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!