Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a lányok csak akkor járnak egy pasival, ha azt vonzónak tartják? Mivel a férfiak nagyon nagy része szívesen jár (na) olyan lányokkal is akikhez egyáltalán nem vonzódnak. Ez miért van?
Az arányok miatt kényszerhelyzetben vannak a férfiak? Mert ugye most jelenleg egy nőre jó pár férfi jut.
Ha fordítva lennének az arányok, akkor a nők is járnának olyan fiukkal akikhez nem vonzódnak?
Szerintem van egy társadalmi mérce ami az objektív szépet és objektív csúnyát azért létezővé teszi. Ha a kigyurt gyerekekre néz az ember akiket linkeltél gyanús hogy sok nő akarja őket objektíve szépek míg a csúnya srác akit linkeltél objektíve csúnya kevesen akarják. De az egyéni ízlés ennél sokoldalúbb és van hogy egyenesen szembe megy társadalmi közízléssel.
Te írtad ki a mit tennél ha a pasidnak eltűnne a farka kérdést is pár hete?
A 30 as szüzek messze nem az átlag és (bár neked hiába mondom) általában nem véletlenül azok. Ha ők lennének az átlag akkor honnan van az a rengeteg párkapcsolat házasság gyerek stb? Hiszen ha a legtöbb férfi 30 évesen szűz akkor alig van kapcsolat és gyerek de ugye nem ez a realitás.
Ha meg úgy érted az átlagot hogy az átlag kinézetű férfiakra jellemző a 30+ os szüzesség az sem fedi a valóságot bár több köze van hozzá mint annak amit fentebb vázoltam.
Az ismerőseim nagyrésze kapcsolatban van ami azt jelenti hogy vagy te élsz nagyon szar helyen vagy vak vagy a valóságra.
Amúgy Baranya megye.
Hát, szerintem pl kifejezetten csúnya az én ízlésemnek :D
Akkor melyikünknek van igaza?
"Ha 30 évesen is még szűz, arról egyedül ő tehet. Nem a másikra kell mutogatni."
Ebben azért én nem vagyok annyira biztos.
33-as.
Azért baromi nehezen tudom elképzelni, hogy ha odamenne hozzád. akkor rögtön elküldenéd a francba. pl. ilyen sablonos szöveggel: "úristen! hogy nézel ki, menj már innen. Fúj " vagy valami hasonlóval. Amivel úgy általában szokták a nők. Biztos ismered.
"Te írtad ki a mit tennél ha a pasidnak eltűnne a farka kérdést is pár hete?"
Nem.
Ja, így könnyű vitázni, hogy előre eldöntöm, hogy te mit tennél, mit gondolnál, mit mondanál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!