Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ha egy külföldivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ha egy külföldivel akarsz kapcsolatot akkor minimum felső fokon perfekt módon kell ismerni azt a nyelvet amit beszél a párod hogy egy életet rá építs?

Figyelt kérdés
Sok nő külföldi pasit keres pl.tinderen, de talán a legtöbbje még középfokon sem beszél. Viszont szerintem egy kapcsolat egyik alapja a kommunikáció. Nyilván ahhoz elég hogy ki menjen bevásárolni, hova menjünk stb.. de mély kapcsolathoz mély kommunikáció kell amihez szerintem minimum anya nyelv szintű idegen nyelv tudás szükséges.
2018. jan. 19. 07:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

#7 valamit nagyon félreértettél. De igen, nagyon jó volt. Életem legszebb, legjobb kapcsolata volt. Egész más miatt lett vége.

De igen, tudok azon a nyelven gondolkodni. Munkám során minden egyes nap azt a nyelvet használom. Egy szóval sem írtam, hogy ne menne.

2018. jan. 19. 09:11
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
"Sőt, néha még ez sem volt elég, az ő anyanyelvén is kellett volna gondolkodom, ami gyakran azért nehezemre esett." :) Erre gondoltam. Te írtad, hogy nehéz :).
2018. jan. 19. 09:22
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ha valaki csak alapofokon beszél, és megismerkedik, összejön egy olyannal,akinek az az anyanyelve, akkor pár hónap alatt feltudja magát hozni felsőfokú szintre is.

Nincs annál gyorsabb tanulás, mint hogy egy anyanyelvivel vagy és beszélgetsz a nap nagy részében.

Szóval én úgy gondolom,hogy nem nagy akadály, de akkor a másik félnek igyekeznie kell,hogy jobban megtanulja a nyelvet.

2018. jan. 19. 09:52
 14/20 anonim ***** válasza:
56%

szerintem kell, de a külföldi sem 100as, ha egy koloncot akar maga mellé. Külföldön idegen nyelv ismerete nélkül mintha egy mozgássérült vagy egy tolókocsis segítségre szorulót keresne magának a hülyéje.

Az anyanyelvi ismeret túlzás. Értesse meg magát és ha nem is a szöveg 100%át, de értse meg a szövegkörnyezetből, hogy mit szeretne a másik. Elég kínos a "what?" meg a "Ich verstehe nicht". A többi jön magától, mert ameddig a nő adja a p*nát, addig van fedél a feje felett és tud nyelvet tanulni.

2018. jan. 19. 10:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt külföldi párom és beszéltem is a nyelvét.Olyan emberrel nem bírnék együtt lenni,akinek valamiért egyáltalán nem beszélem az anyanyelvét.Olyan emberrel se tudnék együtt lenni,akinek az anyanyelve idegesít,pl. szlovák,lengyel,litván,stb.
2018. jan. 19. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Meg olyannal se bírnék együtt lenni,aki cseszik megtanulni legalább egy picit a nyelvemből megtanulni.Ha olykor hazahozom,ne kelljen még a legegyszerűbb dolgokat is állandóan fordítgatnom,10-20 év után is. Nem kell Karinthyt olvasni,de egy túlélő szintre legyen igénye.
2018. jan. 19. 11:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Bocs,a megtanulnit kétszer írtam le.
2018. jan. 19. 11:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Természetesen kell a közös nyelv. Nekem perfektül megy az angol, napközben az ügyfelek is angolul beszélnek hozzám, mindent angolul csinálok. És ne akarjon magyarul tudni, el akarom felejteni ezt a helyet.
2018. jan. 19. 12:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Mégis magyar oldalakra jársz. Magyarország is el akar felejteni téged! Kínos mégcsak rád gondolnia is.
2018. jan. 19. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
45%

Mikor megismertem a felesegem akkor alig tudtam par mondatot angolul. Kesobb begyakoroltam ahogy beszelgettunk szinte naponta es egyre tobbet tudtam de mikor talaloztam a szuleivel akkor szinte egy szot nem ertettem mert mas szavakat is hasznaltak, amit a felelsegem kerult hogy konnyebben megertsem ot :D

Mar hazasok vagyunk, most se vagyok perfekt de mindent megertek amit o meg amit masok mondanak es mindent eltudok mondani.

Az akcentusom eleg eros es nem is beszelek meg annyira jol, szavak neha nem jutnak eszembe.

Nem mondanam h kozepfok, azt se hogy felsofok mert a nyelvtanom nem tokeletes lehet h egy kozepfoku vizsgat elbuknek a nyelvtanom miatt de a szokincsem mindig bovul es ez a legfontosabb. Hiaba tudod a nyelvtani szabalyokat ha a szokincsed meg szinte 0.

Annak ellenere hogy nem mondom jonak az angolom, megis kaptam allast egy aruhazban ahol angolul kell beszelnem mindenfele emberrel.

2018. jan. 22. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!