Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedesnel ezt vajon hogyan ertelmezzem?

Figyelt kérdés

Nem ir ram. De ha irok azonnal reagal. Udvarias kedves neha poenos. Ha randit kerek jon pontos, nehezen lendul bele a beszelgetesbe. Ha igen akkor van csok simogatas oleles. Kezenfogva seta meg atolel.

Most akar vagy sem ismerkedni ...?

Szerintetek?

2018. jan. 18. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Konkretan hany evesek vagytok? En ezt nem hiszem el. Te vagy az idosebb? Lehet csak idotoltes vagy. Ennyire toketlen azert nem hiszem, hogy lenne, ha biztatva is van.
2018. jan. 18. 20:23
 12/18 A kérdező kommentje:

En 36 o 34

En is nehezen ismerkedek. Nehezen nyilok meg. Gondolom ferfiben is van olyan aki ilyen

Ismeretlenul meg kerlek ne minosits mast !

2018. jan. 18. 20:26
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Velemenyt kertel, azt irtam. Kezen fogva setaltok, megcsokol, megolel, egy ido utan azert ha valaki adja alam a lovat, lehetek en barmilyen visszahuzodo, ha kell nekem, megszerzem es nem jatszom a szende szuzet. Pont.
2018. jan. 18. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Egyértelműen akar ismerkedni, de félénk és valószínűleg magában sem bízik.

Ha jól érzed vele magad, akkor türelmesnek és támogatónak kell lenned vele.

Ha viszont úgy érzed, hogy túl sok ez és nem működne, akkor ne mélyítsd el, nem jó erőltetni.

Rat, te méltó vagy a nevedre. Az emberek különbözőek, más értékeket és felfogást képviselnek. Látatkanba megmondani, hogy "nyomorék szerencsétlen" csak téged minősít.

Ezzel egyébként milyen hiányosságodat kompenzálod? Mert egészséges embernek nem szükséges másokat lehúznia ahhoz, hogy többnek érezze magát.

2018. jan. 18. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
#11 te vagy a hisztis pincelakó nyakszakáll, aki elsírja magát, mert még egy csaj sem írt rá, egy nő sem kezdeményezett nála? :D
2018. jan. 18. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem nagyon volt dolga nőkkel még, lehet, hogy szűz, vagy esetleg valami trauma, ami miatt nem annyira nyitott most.

Én saját példámból kiindulva eléggé magamba fordultam az első kapcsolatom után és nem nagyon engedtem senkit közel magamhoz vagy 3 éven keresztül, chatelést se szeretem annyira, mert túl sok idő van gondolkozni a szövegen, ami önveszélyes, mert mindent túlgondolok.

24/f

2018. jan. 18. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
31%
# 15 Én nem tudom, hogy miről beszélsz, nem lakom pincében és nem jönnek be a nők (miattuk meg pont nem sírok, jézusom). Sorry.
2018. jan. 18. 21:09
 18/18 A kérdező kommentje:

Ujfent koszonom az epito kritikat.

Atgondolom a lehetosegeket

:-)

2018. jan. 19. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!