Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az amivel társkeresésnél /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amivel társkeresésnél / ismerkedésnél nem lehet mellélőni?

Figyelt kérdés
Igen, most ilyen alap dolgokra gondolok, hogy pl légy kedves, csak szeretném összegyűjteni a dolgokat.
2017. dec. 23. 01:18
 1/4 Heart of Darkness ***** válasza:
100%

Nem lehet összegyűjteni.. ez személyenként változik.

Volt már olyan, hogy érzékenységem is mellélövésnek számított.

2017. dec. 23. 01:33
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Pénz
2017. dec. 23. 01:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ápoltság

Figyelem (nem seggnyalás, csak a róla tudott/általa mondott infók észben tartása és használata?

Őszinte érdeklődés. Nem faggatás, csam figyelsz, résen vagy, visszacsatolsz arra, amit mond (értelmesen), nem bambáskodsz, nem vagy mafla, nem magadra figyelsz elsősorban, hanem ténylegesen rá és arra, ami köztetek zajlik.

Empátia. Ismét nem seggnyalásról van szó, hanem arról, hogy megérted, bármiről is van szó. Nem vergődsz, nem ellenkezel, elfogadod a véleményét, a döntését, kifejted esetleg kulturáltan az ellenvéleményt, de ha nagyon nem tetszik, ami van, nem megváltoztatod, hanem elengeded.

Minőség. Nem úgy dumálsz és viselkedsz vele, mint "valamelyik" vagy "bármelyik" másik nővel, akivel ismerkedtél vagy ismerkedsz. Egyedi vagy, személyre szabott beszélgetésekkel, hivatkozol az általa mondottakra, emlékezel, hol hagytátok abban és mi a fontos az életében jelenleg.

Abban már van különbség, hogy ki mennyire szereti, ha valaki határozott, közvetlen, mennyire fontos neki a pénz meg társai, ebben szerintem nincs. Saját tapasztalataim alapján mindenkit magához tud édesgetni az ember, ha úgy érzi az illető mellette, hogy figyelnek rá, értik és megértik, nem ítélkeznek, foglalkoznak azzal érdemben, amit mond, és társai. Én is szeretek olyannal lenni, aki egy szavamat sem engedi el a fülem mellett, hanem mindenre figyel és reagál így vagy úgy, vagy legalábbis észben tartja. K.vajó érzés, mikor nem kell valamit mindig előről kezdeni minden találkozásnál vagy a másik szájába rágni és elismételni, mert múltkor beleszart. Ahogy az is k.vajó érzés, mikor már nem is emlékszel, hogy említettél valamit, ő meg azzal lep meg később és arra hivatkozik. Egyszer volt velem ilyen, engem kicsit sokkolt, a jó értelemben, hogy ezt is tudja, azt is, amazt is, erre is emlékszik, azt is felhasználta a következő ötletéhez stb...:D

2017. dec. 23. 02:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Pénz. Ennek senki sem mond nemet.

Nekem penzem nem volt de nyomultam rendesen es bevállt :D. Ma már a feleségem. Néha felemlegetjük azokat az idoket es mondja hogy kicsit sok volt elsore de le se tagadhatja hogy mukodott mert hozzamjott.

2017. dec. 23. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!