Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek komoly kapcsolatot egy 41 éves nővel, ha családalapítást is szeretnétek?
Pontosan ez csak statisztika ami fabatkát nem ér ,mert ha fejem tuzbe tartom labam meg fagyasztoba akkor pont jo átlaghőmérsékleten vagyok a stat szerint.
Ha a vizsgalat kimutatja hogy downos akkor nyilvan elveteti a tobbseg de ez mar sajat dontes ,vannak sokan akik vigan felnevelik oket is,az az o dolguk.
Ha az ember minden donteset valoszínusegszamitasra alapozna akkor kb otthon ulne valami trezorba mert mi lesz ha valami tortenik vele, ha kimegy ..
De a kérdezőnek meg pont az a dilemmája, hogy ő szeretne gyereket mindenképp a jövőben és ezzel a nővel ez esetleg veszélybe kerülhet.
Félreértés ne essék, én nem lebeszélni akarom, csak tényeket mondok, amik alapján mérlegelhet, hiszen ahhoz mindkét oldal ismerni kell. Én ebből most a veszélyeket képviseltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!