Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdenétek komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek komoly kapcsolatot egy 41 éves nővel, ha családalapítást is szeretnétek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 41 éves nővel munka ügyben nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mindig felcsillan a szeme amikor meglát,mosolyog beszélgetést kezdeményez. Nekem is nagyon tetszik külsőleg és belső tulajdonságait tekintve,ha így haladunk hamar bele fogok szeretni.Ő pár éve elvált,gyermeke nincs,hosszú passzív házasságon van túl. Minden passzolna szerintem köztünk,csak annyi,hogy én szeretnék gyermeket és hát ő minimum 43 lenne ha összejönnénk és arra kerülne a sor.Ez nem túl késő egy nőnek(aki még nem szült)? Mérlegelnem kell nem akarok ez miatt fájdalmat se neki se magamnak.
2018. jan. 18. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pontosan ez csak statisztika ami fabatkát nem ér ,mert ha fejem tuzbe tartom labam meg fagyasztoba akkor pont jo átlaghőmérsékleten vagyok a stat szerint.

Ha a vizsgalat kimutatja hogy downos akkor nyilvan elveteti a tobbseg de ez mar sajat dontes ,vannak sokan akik vigan felnevelik oket is,az az o dolguk.

Ha az ember minden donteset valoszínusegszamitasra alapozna akkor kb otthon ulne valami trezorba mert mi lesz ha valami tortenik vele, ha kimegy ..

2018. jan. 21. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak azt nem érted, hogy ha egy 40+os nő abortuszra megy, lehet, hogy nem tud többet teherbeesni vagy a további terhességei se lennének problémamentesek. Ennyi, a szervezet elöregszik.
2018. jan. 21. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Másrészt van annak az abortusznak egy lelki oldala is, nem úgy megy az hogy áh ez down-os lett,de elintézzük oszt jöhet a kövi...
2018. jan. 22. 00:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Na és ha nem lesz többet gyereke az abortusz utan? Eddig sem volt neki,szoval mi valtozik?..Egy probát megér vagy többet is ,kb semmit nem veszít.De ez mind csak fikcio, mivel a kerdezo sem tudja mi a szitu.
2018. jan. 22. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:

De a kérdezőnek meg pont az a dilemmája, hogy ő szeretne gyereket mindenképp a jövőben és ezzel a nővel ez esetleg veszélybe kerülhet.

Félreértés ne essék, én nem lebeszélni akarom, csak tényeket mondok, amik alapján mérlegelhet, hiszen ahhoz mindkét oldal ismerni kell. Én ebből most a veszélyeket képviseltem.

2018. jan. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!