Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Bekerült a baráti társaságunkba egy csaj, már második találkozáskor kavartunk. Össze akartam jönni vele, ő azt mondta, hogy csak dugó pajtásat keres. Kiakadtam, ő nem értette miért, meg mondta, hogy szerinte az nem egy rossz dolog. Szerintem meg a dugi pajtás az (magamból kiindulva) aki rosszul néz ki ahhoz, hogy összejöjj vele, de ahhoz jól, hogy megdugd. Ő meg ezt teljesen máshogy gondolta, más életfelfogása volt/ van sajnos. Aztán néhány hónap múlva egy másik haverommal is csókolózott. Majd a legjobb barátommal is lefeküdt. Mellesleg részegen volt, hogy engem is lekapott, pedig akkor volt csávója (akivel kemény 1 hétig voltak együtt).
Na szóval egy ilyen nő miatt, megéri tönkrevágni az amúgy jól működő barátságot?
25 F
2018. jan. 17. 09:21
11/13 anonim válasza:
Ezt a nőt jó útra kellene téríteni. 10 év múlva a hajléktalanok között fogja magát találni. Fogalma sincs mit csinál. Ez egy erkölcsi NULLA!
12/13 anonim válasza:
Nem éri meg, ha ennyire aláadja, akkor tárgyiasítsátok és "adjátok körbe".
13/13 anonim válasza:
Menekülj barátom. Hagyd az egészet,mi értelme olyannal összejönni,akár dugi pajtásnak, aki előtted és a szemed látára is kavart mással,miközben barátja volt,lány létemre mondom,neee tedd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!