Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mesélnétek arról hogy naponta/hetente/havonta mennyi férfi szokott titeket ostromolni? Elvileg az átlagos lányokért is hatalmas harcok folynak.
Néha kaptam facebookon üzeneteket tök ismeretlen emberektől, évente kb. egyszer leszólítanak az utcán. Ha számít, gyakorin sokszor jön privát, hogy ismerkednének velem.
Egyetemen nem közeledik senki sem, BTK-n alig van fiú. Munkahelyeimen tudom, kiknek tetszem, de sose közeledtek, és én sem.
utolsó: jársz buliba? Buliba, mikor még jártam, (akkor még Pesten laktam, és Pestre jártam, inkább koncert helyszínekre jártam) akkor ott rengetegen próbálkoztak, de az nem volt túl komoly, az is ilyen lövészet a nagy számok törvénye elapján szerintem. Mondjuk néha a beszélgetésből lett komolyabb. Most meg utcán azért szólítanak le, mert ez nem a főváros, kisváros, és itt sokkal inkább szokás az utcán beszélgetni, csak mert egy helyen lakunk. Először furi volt, de már megszoktam.
Ha pesti vagy, ne csodálkozz, hogy nem szólítanak le, az nem azt jelenti, hogy ronda vagy. Buliba viszont.. nem tudom milyen helyekre jársz.. ott talán túlságosan sok lány vesz körül, nem lehet, hogy ez a baj? Hozzáférhetetlen vagy?
#13 “igaz, nem vékony, mint az a hozzászóló, aki írta, hogy tizen is leszólítják egy buliban”
Megválaszoltad a kérdésed. Ha valamelyik pasiban felmerül, hogy “jaj a nők mennyire felszínesek, csak a külsőre mennek”, akkor jusson ez eszükbe :D A pasik is pont ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!