Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért támadnak ezért engem a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadnak ezért engem a nők?

Figyelt kérdés

30+ os férfiként felépített egzisztenciával , normális nyugodt élettel, gyermek nélkül olyan társat keresek akinek szintén hasonló élete van.

Nincs gyereke, és valamit már elért az életben.

Sorra kapom a sértéseket, és a felháborodást, hogy az aki egyedül neveli a gyerekét nem lehet boldog?

Lehet tőlem, de én nem akarom más gyerekét nevelni.

Nem fogok arra keresni és nem fogom elviselni az azzal járó dolgokat sem. (pl apuci)

Fordított esetben azt sem értem, hogy a független gyermektelen nők miért keresnek/találnak elvált sok gyerekes sok gyerektartást fizető férfiakat!? Mi abban a jó, mi abban a vonzó? Amikor lehetne független gyermektelen komoly kapcsolatot kereső is.

2018. jan. 15. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Én meg pont olyan, elvált nőt keresnék, akinek van legalább egy gyereke, mert én meg nem akarok több gyereket. :) (Már van kettő a volt feleségemnél.) 38/F
2018. jan. 22. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nőjj fel, testvérem, kérlek.
2018. jan. 22. 11:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez most vicc??? Tényleg azzal van problémátok, hogy nem akarom nevelni tolerálni és elviselni más gyerekét??? :D
2018. jan. 22. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Melyik válaszban támadtak ezért téged?

Én egy ilyet se láttam. De mivel ilyet írsz, valszeg a kérdés igazából nem kérdés, hanem vered a melled, és hangoztatod. És beképzeled, hogy bárkit is érdekel...

2018. febr. 6. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!