Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért támadnak ezért engem a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadnak ezért engem a nők?

Figyelt kérdés

30+ os férfiként felépített egzisztenciával , normális nyugodt élettel, gyermek nélkül olyan társat keresek akinek szintén hasonló élete van.

Nincs gyereke, és valamit már elért az életben.

Sorra kapom a sértéseket, és a felháborodást, hogy az aki egyedül neveli a gyerekét nem lehet boldog?

Lehet tőlem, de én nem akarom más gyerekét nevelni.

Nem fogok arra keresni és nem fogom elviselni az azzal járó dolgokat sem. (pl apuci)

Fordított esetben azt sem értem, hogy a független gyermektelen nők miért keresnek/találnak elvált sok gyerekes sok gyerektartást fizető férfiakat!? Mi abban a jó, mi abban a vonzó? Amikor lehetne független gyermektelen komoly kapcsolatot kereső is.

2018. jan. 15. 11:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Miért érdekel, hogy ki miért támad? Tudod, hogy milyen társat keresel és mire van szükséged. Akinek nem tetszik, az mehet tovább.
2018. jan. 15. 12:06
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Minek foglalkozol ezzel??te tudod neked mi kell ès pont...ès mèrt gobd neked hogy ha egy nő összejön egy olyan fèrfival akinek gyereke van??vagy èpp forditva. Ők is megèrdemlik a boldogságot.
2018. jan. 15. 12:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Azért, mert már szinte hátrányban érzem magam, hogy nem voltam nős, nincs gyerekem, nem vagyok elvált, és rendezett körülményeim vannak. Valami érthetetlen módon ezek pont nem kellenek.
2018. jan. 15. 12:17
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Mert NEM ANYAGI megfontolásból választanak párt.
2018. jan. 15. 12:22
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem mondom, hogy ezért támadni kéne, de eszembe jutott pár dolog. Egyrészt az élet "természetes" rendje, hogy az emberek azért 30 éves korukra már szeretnének családot alapítani. Tehát elég kevés olyan nő van, akiknek ebben a korban még nincsen gyerekük és nem is szeretnének. Szerintem egyszerűen csak ordas nagy baromság ez alapján megítélni valakit. Ahogy azt sem tudhatod, hogy valójában milyen lehet ilyen kapcsolatban élni. Honnan tudod, hogy el kell tartani a gyerekét? Honnan tudod, hogy teljesen kínos és hátrányos lesz az egész? Eldobnál egy nőt, aki megszeretsz csak mert van gyermeke? Szerintem amíg nem éltél ilyen kapcsolatban addig nem kéne negatívan megítélned az ilyen nőket vagy ezt a helyzetet.
2018. jan. 15. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Elméletileg mindenki szereti hangoztatni az egyenjogúságot és az elfogadást, a gyakorlatban meg az egész bukik pl. az ilyen helyzetek miatt. Ez van, lépj tovább az ilyen embereken. Egy király helyzetben vagy, könnyebben meglátod, hogy kikre érdemes alapozni és kikre nem.
2018. jan. 15. 12:31
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Hát nézd, 30 vagyok, nincs gyerekem, nem is akarok. De nekem sem tetszik, hogy nem érted, hogy a szerelem nem döntés kérdése. Szerintem a világon nincs olyan, aki úgy írná le az álompárját, hogy "gyereke van mástól", de ez a valóság.
2018. jan. 15. 12:59
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

Azért támadnak, mert sérti őket, h ők már gyerekkel lemaradnak a "felépített egzisztenciával , normális nyugodt élettel, gyermek nélkül" rendelkező partikról. Ezt a sértettséget rajtad vezetik le.

Normálisan látod a dolgokat.

2018. jan. 15. 13:03
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Alapvetően igazad van. Első körben azt kell megpróbálni találni aki hasonló élethelyzetben van. Azonban nem szabad elhatárolódni gyermekes nőtől sem, mivel bármilyen hihetetlen de ők is nők, nemcsak anyák és biztosíthatlak hogy társat keresnek nem apát. (Kivételek itt is vannak.) És nem kell jópofizni a gyerkőccel és nem kell eltartani sem ahogy sokan gondolják. Emberként, barátként kell viszonyulni hozzá. Persze ez nőtől is függ, ki mennyire vonja bele a gyerekét a társas életébe. Én mondjuk semennyire.

Úgyhogy nem kellene általánosítani.

2018. jan. 15. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:
54%

Meg kellene tanulnod az olyan dolgokra koncentrálnod, amik segítik a szükségleteid kielégítését, nem pedig hátráltatnak vagy ellentétes irányúak azzal.

Ebben segít az asszertív kommunikáció, ajánlom 😊

2018. jan. 15. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!