Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért támadnak ezért engem a nők?
30+ os férfiként felépített egzisztenciával , normális nyugodt élettel, gyermek nélkül olyan társat keresek akinek szintén hasonló élete van.
Nincs gyereke, és valamit már elért az életben.
Sorra kapom a sértéseket, és a felháborodást, hogy az aki egyedül neveli a gyerekét nem lehet boldog?
Lehet tőlem, de én nem akarom más gyerekét nevelni.
Nem fogok arra keresni és nem fogom elviselni az azzal járó dolgokat sem. (pl apuci)
Fordított esetben azt sem értem, hogy a független gyermektelen nők miért keresnek/találnak elvált sok gyerekes sok gyerektartást fizető férfiakat!? Mi abban a jó, mi abban a vonzó? Amikor lehetne független gyermektelen komoly kapcsolatot kereső is.
Azért támadnak, mert sérti őket, h ők már gyerekkel lemaradnak a "felépített egzisztenciával , normális nyugodt élettel, gyermek nélkül" rendelkező partikról. Ezt a sértettséget rajtad vezetik le.
Normálisan látod a dolgokat.
Alapvetően igazad van. Első körben azt kell megpróbálni találni aki hasonló élethelyzetben van. Azonban nem szabad elhatárolódni gyermekes nőtől sem, mivel bármilyen hihetetlen de ők is nők, nemcsak anyák és biztosíthatlak hogy társat keresnek nem apát. (Kivételek itt is vannak.) És nem kell jópofizni a gyerkőccel és nem kell eltartani sem ahogy sokan gondolják. Emberként, barátként kell viszonyulni hozzá. Persze ez nőtől is függ, ki mennyire vonja bele a gyerekét a társas életébe. Én mondjuk semennyire.
Úgyhogy nem kellene általánosítani.
Meg kellene tanulnod az olyan dolgokra koncentrálnod, amik segítik a szükségleteid kielégítését, nem pedig hátráltatnak vagy ellentétes irányúak azzal.
Ebben segít az asszertív kommunikáció, ajánlom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!