Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékelik a nők azt, hogy egy férfi kedves és őszinte?
Sajnos egyet kell értsek az első válaszadóval. Manapság nem a tisztességet és az intelligenciát keresik a férfiban, hanem hogy lehessen vele a nagyérdemű előtt villogni. És hát milyen pasassal lehet kitűnni a tömegből? Nem egy átlagossal, hanem egy jóképűvel, vagy egy gazdaggal.
Látod, a tulajdonságok kiforgatása is jól megy: ha jogos kritikája van a nőről, akkor nőgyűlölő. Ha kikéri a nő véleményét valamiről, akkor talpnyaló papucs, ha intelligens, akkor meg okoskodó. Hibát bárkiben lehet találni, ha buzgón keressük, még szerencse, hogy ők mind tökéletesek...
A válaszokat elolvasva, annyira örülök, hogy vannak teljesen korrekt nő barátaim, akik nem valami szentté avatásra készülnek, amikor velem beszélgetnek, hanem teljesen őszintén elmondják, hogy mit gondolnak.
Egy nő szemében általában az, hogy egy férfi kedves és őszinte, az égvilágon semmi pluszt nem jelent. Egy csomó ember kedves és őszinte, akkor találnak kedves és őszinte srácot, amikor csettintenek. Ez nem egy plusz, nem érdekes, nincs benne kihívás, bármikor megkapható.
Volt olyan időszakom, amikor alapvetően kedves voltam, mert úgy neveltek. Sorban kaptam meg minden lánytól, hogy milyen kedves vagyok meg édes. Aztán, amikor néhány jobban bejött és próbálkoztam, valahogy ez a kedvesség teljesen jelentéktelen lett és mindig egy egoista lett a befutó, akiről lehetett panaszkodni, hogy nem kedves. Részben átvettem a mintát, többet tettem a felszínes dolgokért és tádám... Nincs ilyen gondom. Nos, ennyit ér a kedvesség.
Aztán megismertem új embereket és közülük jó páran adták azt a választ, amit írtam: A kedvesség nem extra, ezért nem érdekes.
Amúgy a világból kifutok attól az érvtől, hogy a magukat kedvesnek valló srácok nem kedvesek. Szerintetek, ha egy srác kedves dolgokat tesz és a környezete kedvesnek tartja, akkor valami gond van vele és igazából nem kedves?
"Amúgy a világból kifutok attól az érvtől, hogy a magukat kedvesnek valló srácok nem kedvesek. Szerintetek, ha egy srác kedves dolgokat tesz és a környezete kedvesnek tartja, akkor valami gond van vele és igazából nem kedves?"
Csinálhat kedves dolgokat az illető, senki sem mondja, hogy nem, sőt, érezheti is jól magát ezek miatt. De a" normál" kedves emberekhez képest azok, akik nem győzik a saját mellüket verni, hogy ők mennyire kedvesek gyakran a "nice guy" szindrómában szenvednek. Az ilyenek azok általában, akik a leginkább elvárják a viszonzást a kedvességért. "Ebben a hónapban 13szor voltam kedves a kiszemeltemmel, nem értem miért nem omlott még a karjaimba. Talán azért, mert túl jó vagyok?" Hát nemigen... Ahogy te is írtad, a kedvesség egy viszonylag alapvető emberi tulajdonság, a legtöbb ember kedves, és a helyzet az, hogy a kedves, és amellett érdekes emberek nem maradnak társ nélkül. Viszont az önjelölt jó fiúk, akiknek az első dolog, amivel jellemzik magukat az, hogy ők mennyire kedvesek, sokszor nem hajlandóak szembe nézni a rossz tulajdonságaikkal, azért, mert azt hiszik, hogy a kedvességnek minden ajtót ki kéne nyitnia előttük. Pl kérdező lehet olyan rohadt unalmas ember is, hogy a szobanövénye felakasztja magát mellette, amin lehetne változtatni, de nem fog, mert meggyőződése, hogy neki JÁR egy nő, mert ő nem rossz ember, és ha mégsem kell senkinek, akkor az egész világ a hibás, nem pedig ő.
Az is probléma, hogy sokan keverik a meghunyászkodást a kedvességgel.
(+ a neten túlnyomó részt ilyen "túl jó vagyok az az én bajom" pasiktól lehet látni a legszexistább, leggusztustalanabb megjegyzéseket/memeket.)
"Miért nem értékelik a nők azt, hogy egy férfi kedves és őszinte?"
ha a nekik nem tetsző férfi ilyen, azt nem értékelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!