Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak van valami negatív gondolatuk az olyan nőkről, akik mindig nagyon csinosan öltözködnek?
Ilyen stílusú ruhákban, akkor is, ha iskolába/munkába mennek, akkor is, ha vásárolgatni:
Ezek sulibba és szimpla vásárolgatáshoz, munkába nevetségesek, túlzás.
Aki ilyenbe jár ilyen helyere, az nagyon nem tud öltözködni, mert gőze sincs, hogy ezek ALKALMI ruhák, és ezeket csak bizonyos alkalmakkor vesszük fel.
Kislány, nőként mondom neked, tanulj meg öltözködni és tanuld meg tényleg, hogy mikor mit illik és kell felvenni. Minden helynek, alkalomnak megvan a maga öltözködése.
Pl. színházba se mész tréning gatyába.
Hát nemtom, én jobban elvoltam a lazább, tornacipős-farmeres lányokkal, akikkel mondjuk le lehetett ülni egy padra, vagy ne adj’ isten lépcsőre, földre.
Nővérem is ilyesmi stílus amúgy, mármint farmeres lány volt suliban is, meg most is, de mégis csinos, pl nem bő pólókat vesz fel, hanem csinosabb felsőket.
Szóval van átmenet a trampli, meg a miss pitscha között, és azt kell mondjam, h nekem a “trampli” lány is szimpibb, a suliban nonstop tükörrel közlekedő, x centis sarkakon tipegő plázacica.
Húha, valakit nagyon triggerelt a kérdés:D (khm, #2, #5)
Nagylány, aki úgy ragoz, mint egy paraszt és akinek egy lenge, gumisderekú viszkóz/pamut szoknya már alkalmi viselet, az ne osztogasson stílustanácsokat!
A férfiaknak csak akkor vannak a csinos nőkről negatív gondolataik, ha nem kaphatják meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!