Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha "álompasiként" egy lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "álompasiként" egy lúzer vagyok mit érezhet a többi férfi? Megbolondultam teljesen?

Figyelt kérdés

Miert van ez, ti is ereztetek mar hogy mintha lenne egy kapcsolo? Ami meggatolja, hogy boldog parkapcsolatban eljetek azzal akit igazan szerettek? Vagy csak en? Most biztos vagyok benne, hogy eletem szerelme setallgat masik palival helyettem, mert ilyen lanyt nem talalok megegyet. Kepzeljetek el a tokeletes not kulsoleg es belsoleg(!!!) is! Megvan? O az.

Es ez olyan szornyu, mert ha soha nem ismertem volna meg most valoszinu boldog lennek :( Nem sorolom de biztos, hogy sokan cserelnenek velem. Most ket csaj is van akit dugok raadasul baratnok (10/10 mindegyik pedig valogatos vagyok), az egyikuk mar mondhatni a baratnom, legalabbis mindenkepp elvezi, hogy ide oda viszem kajalni meg furikazom amugy meg tudja, hogy dugunk a masik lannyal is ez fix de ot sem erdekli szerintem. Mindig feltem az ilyesmitol mert alapbol en nagyon romantikus srac vagyok. De legalabb a szex legyen meg nekem raadasul gyonyoru es szoke, mas max veri a kepeire otthon. Igaz hatulrol mast szoktam odakepzelni, O is szoke... Szanalmas vagyok?

Elveznem a helyzetet de nem tudom csak a szex a jo, de meg akkor is ra gondolok. Minden oke amugy tenyleg, nincs gond mas teren. Vegre boldog LEHETNEK. De ez ram nyomja a belyeget es total depressziosnak erzem magam meg uresnek. MIERT kellett egyaltalan megismernem ha nem lehet az enyem? Kuzdottem erte tenyleg mindent megprobaltam. Raadasul azt mondta, ha elobb ismer meg mint a baratjat mashogy alakult volna... Inkabb ne is mondta volna, inkabb egyaltalan ne is tetszettem volna neki. Ezzel a csajjal is azert kavarok, hogy majd hatha feltekeny lesz... Nem tudok mit csinalni, 1,5 eve szeretem hiaba :((( Mar nem tudok mit tenni teljesen kiegtem, kiskoromba voltak panikrohamaim mert vert a kedves nevelofaterom es most megint elojottek, multkor is ki kellett mennem a bankbol levegozni, autopalyan is felre kellett allnom mindezt egy kis artatlan 19 eves csaj miatt. Total csod. Ja es amugy meg maszk fel, mindenki irigykedik ram ismerosok kozul mert igaz barataim sincsenek akiknek elmondhatnam (inkabb elsirhatnam szoszerint), csak erdek pajtik. El akarok koltozni kulfoldre mast mar nem tudok. Onnan is tudnek penzt keresni igaz nem ugy mintha itt lennek szemelyesen de mar ez sem erdekel.

En total megertem a sok itt sirankozo nogyulolo ferfit mert mar en is utalok mindenkit, pedig jut punci es meg a kocsi is megvan hozza. De meg igy is egy irgalmatlan luzernek erzem magam. Akinek szex sincs annak ferfikent mi marad de komolyan? En is szidtam oket de mar aterzem a tehetetlenseget. Igaz oket sok no utasitja vissza engem meg csak egy de az eredmeny ugyanaz: magany.

2018. jan. 12. 10:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hat engem meg isten ovjon toled kedves utolso, de nyugi ugysem fogunk mi ketten soha odaig jutni megnyugtatlak :) Van egy tippem te milyen lehetsz. Erdekes, hogy erzelmileg nullanak titulalsz a kerdes vegigolvasasa utan, inkabb neked nem lehet sok eszed. Gondolom csak annyit latsz, hogy dugok ket csajt de az, hogy ok milyenek arrol fogalmad sincs.

Valamelyik elozonek: idealizalom? Hiszen majdnem 2 eve ismerem ez mar csak nem idealizalas. Amugy meg tobben mondtak mar ram a kerdesben szereplo jelzot nem en aggadtam magamra :)

2018. jan. 12. 17:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Valami nem oké nálad, és ezt te is érzed.

Szerelmes vagy valakibe, de ő nem lehet a tied, így két másik csajt dugsz, akik nem jelentenek neked semmit, csak szépek, és arra jók lesznek. Tudod, mi ezzel a baj?

Az itteni férfi válaszolók mondják, hogy örülj neki, hogy ilyen szerencsés vagy (????), de én egyáltalán nem csodálkozom rajta, hogy nem vagy boldog így.

2018. jan. 12. 18:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem...Sot. Amikor megismertem ot (sajnos o pont akkor jott ossze a baratjaval) nagyon boldog voltam marmint teljesen kinyilt a vilag iszonyu motivalt lettem, komolyan nagyon szuper idoszak volt akkor azt hittem lehet koztunk valami. Sosem mozgatott meg igy senki. Most pedig, hogy nem lett az enyem igazabol olyan melyen vagyok lelkileg, mint mar nagyon reg. Rajottem mennyire egyedul vagyok, meg, hogy mire vagyom igazan. Az a problema csak, hogy akirol szo van a kerdesben a lany, o tenyleg olyan magasra rakta nalam a lecet, hogy nemtudom lesz-e valaki aki megugorja. Az evek soran mindig jobb csajok tetszettek, ez kulsore belsore is igaz pl volt aki nagyon szep volt de megtanultam, hogy ha belsore hideg es nem nekem valo akkor nincs ertelme. Aztan volt meg egy ilyen crushom egy modell lany, de utfelen rajottem, hogy szinten nem nekem valo, tul muveszlelek, depressziv, negativ, destruktiv. Meg egy olyan baratnom volt meg aki bar kulsore nem volt az esetem de olyan edes es jolelku volt, hogy csak na. De mikor nem mukodott a szex egy ido utan rajottem, hogy ez sem jo ut. Szoval igy vagy ugy de sosem volt jo kapcsolatom. Erre jott o aki a legszebb lany akit valaha lattam, kivul belul. Okos is, kedves, jolelku, pozitiv vidam es vannak ambicioi. Ilyet mikor talalok legkozelebb? Valoszinu nem egyhamar vagy soha. A legrosszabb, hogy ha talan az elejen idobe kapcsolok es jobban nyomulok vagy csak hamarabb talalkozunk maskepp alakult volna... De nem tehetek rola nalam a szerelem sosem elsore alakul ki, folyamatosan szerettem bele, eloszor azthittem csak egy uresfeju cicababa, nem is olyan szep mint mondjak. Persze ez nem volt igaz egyik sem. Csak akkor mar keso volt, osszejott a pasival. Remenytelem helyzet. En mar csak akkor leptem mikor foglalt volt :( Ugy voltam vele, hogy varok... De nem megy, tonkremegyek bele :( Elfelejteni meg nem akarom...Feladni sem, de ez sem jo igy. Fogalmam sincs mit tegyek.
2018. jan. 12. 19:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Én egy felszínes elkényeztetett gyereket látok itt nem álompasit. Talán egy 16-17 éves lánynak lehetsz álompasi.
2018. jan. 12. 19:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Jolvan de az az igazsag, hogy 1. ha pasi vagy ha csaj elobe hozzam sem mernel szolni 2. fogalmad sincs rola ki vagyok vagy mennyire elkenyeztetett de latatlanba is gyanitom, hogy jobb gyerekkorod volt mint nekem (ahogy szinte mindenkinek) 3. Felszines vagyok ez komoly? Neked ez jott le most tenyleg?
2018. jan. 12. 19:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Hogy hasznosat is írjak, és sem voltam különb. Majd kinövöd! Másrészről mi lenne, ha nem ilyen gyerekes viselkedéssel próbálnád neki megmutatni, hanem azt próbálnád bebizonyítani, hogy felnőtt férfi vagy, nem egy hisztis gyerek.
2018. jan. 12. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
És vissza kéne venni az arcból is, mert könnyen lehet koppanni.
2018. jan. 12. 19:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Úgyis mondhatnám, hogy magasról lehet nagyot esni.
2018. jan. 12. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!