Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan pasik, akik azt vallják, hogy a nőknek nem kell dolgozniuk, elég ha otthon marad és vezeti a háztartást?
Igen, csak az a baj, hogy a nő visszaél vele.
Az ember beledöglik a melóba, jó fizetéssel, de az is kevés. Majd amikor hazamegy ebédelni, vagy vacsorázni elé tolnak egy konzervet, vagy jobb esetben főz neki virslit. Közben meg tiszta kosz a lakás, pedig ráérne, mert délelőtt iskolában vannak a gyerekek, délután meg a számítógép előtt. Gondolom a jegyeiket is elárultam ezzel.
Szóval kihaló fajta. Jobb elkergetni melózni, vagy a háztól, és egyedül élni, utalni havonta a gyerektartást.
Én nagyrészt olyat látok, aki leírja ezt, de aztán odakesergi, hogy "de a mai fizetésekből nem lehet", "gonosz állam nem ad annyi fizetést", "gonosz nők elárasztották a munkaerőpiacot és levitték az árakat", #bezzegrégen. Közben meg a "bezzegrégen" korban is elég kevesen engedhették ezt meg maguknak.
Bővebben itt írtam le a 64-es válaszban, illetve egy másik kommentelő a 66-osban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!