Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó megoldás lenne, ha állami közvetítéssel társkereső programok jönnének létre?
#22: Én is ezen a véleményen vagyok. Viszont ez a kérdés is jól mutatja, hogy vannak, akik még a "gondoskodó államban" hisznek. A jelenlegi kormány pontosan ezért tud sikeres lenni, mert ezt az illúziót adja el a választóknak. Elsősorban azoknak, akik az 1990 előtti időkben ehhez szoktak hozzá és ma is hiányolják.
A #19-es válaszoló szerintem jól leírta a teendőket, az iskolákban a sok felesleges képlet, évszám, tétel helyett az emberi viselkedést, kommunikációt kellene tanítani, illetve gyakoroltatni. Ma igazából nagyon kevesen tudnak ismerkedni. Néhányan ösztönösen ráéreznek az ízére, esetleg a szerencsének köszönhetően rátalálnak az igazira. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy még a kapcsolatban lévők sem tudnak a társkeresési problémákhoz valódi segítséget nyújtani. Nekik összejött (örülök, nem irigykedem), de igazából nem tudják, hogy miért is. Persze a legtöbb ember nem gondolkodik ezen (ugyanúgy ahogy a számítógépet vagy az autót is csak használják, nem elemzik a működését).
Ha a fiatalokat jobban felkészítenék arra, hogy mik a másik nem igényei illetve hogyan tudnak annak jobban megfelelni, akkor nem itt tartanánk.
A magyar noknek nem kellenek a magyar ferfiak.
Nem jelentkezne eleg no erre az allami tarskeresore, mint ahogy a tobbire sem. Mintha 10szer annyi pasas lenne, mint no.
Tomegevel vannak 25-30 eves pasasok akik meg szuzek.
Kivancsi vagyok hany ilyen no van. Nem lehet sok.
Te most komolyan az államtól várod, azt hibáztatod, hogy nincs nőd?
Rettentő szánalmas vagy.
#22 Persze leépítheted az államszervezetet - megpróbálták már korábban "az állam rossz gazda!" jelszóval, de mi lép a helyébe? Magáncégek? Harminc százalékos hatásfokkal működő alapítványok? A redisztribúciós folyamatokat így is, úgy is el kell végezni. Nem a nagy állammal van a baj, hanem a rosszul működő állammal. Nem azzal, ha az állam szerepet vállal az élet sok területén, hanem ha sz.rul teszi. Ha mondjuk tömegsport helyett üres stadionokra költ, stb.
(Bocs az offért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!