Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam töketlennek?
Figyelt kérdés
még anno 2014-ben volt egy lány akit akkor februárban ismertem meg,messze lakott,5 hónapig bírtuk a tiltás miatt,volt egy pillanat amikor átmehettem volna hozzá de akkor 18 évesen féltem valamiért messze utazni,féltem hogy rossz buszra szállok fel stb,annak ellenére hogy ma meg már simán elutazom az ország másik felébe.Hiányzik a lány,tudom ha akkor átmegyek az enyém lehetne még mindig,a sulijukba rendezvény volt pont akkor simán át értem volna,mégis berezeltem átmenni.Még mindig nyomaszt,hiába vagyok mára egy elég határozott ember,én úgy érzem ott elrontottam az életem a párkapcsolatok terén.2018. jan. 9. 20:58
1/5 anonim válasza:
Nem jogosan, inkább csak h..lye vagy, hogy még mindig egy múltban ért töketlenségeden rágódsz és nem engedted még el, pedig állításod szerint már nem vagy olyan, megváltoztál. Akkor meg, mit agyalsz ilyen b..romságon?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát mert valahol hiányzik a lány,elfojtani az érzést nem bírom magamba
2018. jan. 9. 21:10
3/5 anonim válasza:
Nem ezért vagy töketlen. Kölyök voltál, stb. Azért vagy töketlen, mert egy kamaszkori "nem mertem elmenni a lányhoz" szintű dolgon rágódsz 4 ÉVVEL KÉSŐBB is.
4/5 anonim válasza:
Most miért nem tudsz átmenni? Foglalt már a lány?
5/5 A kérdező kommentje:
Bizony ám foglalt.
2018. jan. 9. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!