Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony, de a nőknél sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony, de a nőknél sikeres pasik: ti hogyan szereztek önbizalmat, magabiztosságot a csajozáshoz?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy az alacsony termet(legyen mondjuk 175 cm alatt) nagyon frusztrálja a férfiakat, és ez rányomja a bélyegét a magánéletükre is(úgy nyomja rá, hogy nincs magánéletük :D). Tudják, hogy egy viszonylag szűk spektrumból válogathatnak, mert egy 150-165 cm közé eső nő is jóval magasabb férfit akar. A nők nem tudják az alacsony férfiakba belelátni a védelmezőt, a férfit, akire fel tudnak nézni. Ha a magasságuk okán nem tudnak rájuk felnézni, akkor valamilyen rejtélyes ok miatt másért sem(pl. intelligencia, humor, stb.).

A lényeg, hogy mindezek eléggé demotiválóak lehetnek az alacsonyaknak - mégis vannak kis termetű pasik is nőkkel, sőt, olyan is van, hogy nála magasabb nővel van együtt. Ez utóbbi szinte már csodaszámba megy.

Aki ilyen cipőben jár, de sosem okozott neki gondot a csajozás: nálatok mi alapozza meg az önbizalmat a párkereséshez? Annyi a titok, hogy tenni kell rá magasról, és "űzni, hajtani"? Vagy ez nálatok hogy működik? Hogy éritek el, hogy ne vessék vissza a cm-ek az ismerkedés sikerét?

2018. jan. 9. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#9-10 aqer, ha egyszer majd felismered, hogy ez a negatív, rosszindulatú, irigy hozzáállásod a taszítja a nőket és nem a magasságod vagy arcod, akkor lesz esélyesebb sikeresebbnek lenni.
2018. jan. 11. 09:02
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

kedves előző, igazad lenne, ha a nők megismerés UTÁN küldenének el a vérbe. de addig egyik sem akar eljutni. ránézésre sem adnak esélyt.

tehát akkor a nők istenszerű lények, akik ránézésre eldöntik ki milyen lelkileg?

2018. jan. 11. 09:08
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 aquer, ez már messziről látszik az ember arcán, tartásán, mozgásán, köszönéskor, hogy negatív.
2018. jan. 11. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
24%

rúgjon belém a nő megismerés után. de már ránézésből elutasítanak.

nincs összefüggés a belső és a párkapcsolat indulása között.

a romlott jóképűvel is összejönnek, MERT tetszik nekik, aztán bőgnek, h milyen.

a normális nem jóképűt elzavarják, MERT nem jön be nekik. esélyt sem kap arra, h megismertesse magát.

félreértés ne essék. nem mondom h minden jóképű romlott, és minden nem jóképű rendes!

pusztán azt mondom, a belső lényegtelen. ha vki bejön a csajnak, nyert, mindegy milyen emberileg, ha nem tetszik a nőnek, akkor esélye nincs, ergo így is mindegy, milyen emberileg. csak más okból mindegy, de mindegy.

sok nővel beszélgettem, a kapcsuk kezdetéről. előadták, h milyen jók a belső tulajdonságai a párjuknak, tulképp azokba szerettek be.

rákérdeztem: "tetszett a srác az elején?"

kivétel nélkül közölték, h igen ! (ezzel szólva el magukat)

soha senki nem állította, h egyáltalán nem jött be neki a közeledő srác, de x idő után, ismerkedés, megismerés után a jó belső tulajdonságai miatt belezúgott.

egy sorstársamnak mondtam:

nem számít, h jó időben vagy-e

nem számít, h jó helyen vagy-e

nem számít, h jó a dumád

nem számít, h azt mondod amit hallani akar

nem számít, h rendes, tisztességes becsületes vagy

nem számít, h mit teszel, vagy mit nem

ha mindezeket nem tőled akarja ! (mert nem jössz be neki)

2018. jan. 11. 09:21
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

"már messziről látszik az ember arcán, tartásán, mozgásán, köszönéskor, hogy negatív."

aláírom.

Azonban fizikai vonzalom esetén ez (sem) számít. A cégnél lévő takarítónő őrületesen negatív, sír-rí állandóan. Enervált, fásult, panaszkodó. MINDIG. Ennek ellenére vonzó számomra ! Érte azt a férfi elvet is eldobnám, h gyerekes nővel soha.

Mielőtt valaki abba kötne bele, hogy én is csak a nekem tetszővel jönnék össze, miért várok mást a nőkkel kapcsban, erre azt mondom: én soha nem állítottam, hazug módon, h csak a belső számít (ahogy a nők teszik) és nem hallgatom el a külső szerepét. Arról nem is beszélve, h a preferencia skálám is jóval szélesebb mint a nőké.

2018. jan. 11. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:
# 11-es, pontosan. Azért nem vonzó aki itt ilyen sokat írt, mert valószínű olyan arckifejezése van hogy arra minden rá van írva. Mit utálsz azon ha valakinek az arca harmónikus? Mert akik magukat rondának hiszik, ráadásul utálják a szerintük jóképűeket. Sok helyen összetömörülnek a "rondák" és alázni próbálják a helyesebb félénk srácokat. Nem értem honnan jön ez a hülyeségetek, még a legrondább fiú ismerőseimnek is van általában barátnője. Persze ha azt akarod hogy tiéd legyen vagy 50 szépségkirálynő egyszerre, na az nem fog menni.
2019. márc. 11. 19:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Különben aki sír rí, mint a takarítónő, ő igazából nem negatív, mert ha tényleg sokat dolgozik, akkor persze megbecsülöd. Az a negatív aki ilyen elméleteket gyárt mint Te, és nem bír ezekről leszakadni, és folyton a "helyes arcú"akat utálja.
2019. márc. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!