Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy egy pasi azért nem akar lefeküdni egy nővel, mert kollégák?
Ez szerintem csak egy kamu szöveg, nem hiszem, hogy létezik olyan pasi, akit ez visszatartana.
De várom a véleményeket, pláne pasikét :)
Sok mindentől függ.
Ha amúgy vannak más lehetőségei, akkor még csak rossz tapasztalat sem kell feltétlenül ahhoz, hogy ezt az opciót ejtse.
Az emberek általában ugyanazon okból ismerkednek munkahelyen mint iskolában, diszkóban, gólyatáborban stb.
Összejön egy közösség és a közösségen belül megszületik a kis mikrokozmosz ahol élőben lehet válogatni.
Nem olyan hatalmas a kínálat de legalább személyes.
Viszont ha neki más alternatívái is vannak az ismerkedésre, akkor kihagyja, nemcsak a munkahelyet, de esetenként az iskolát vagy a gólyatábort is.
Pont ezen a héten nem feküdtem le egy kolléganőmmel, nagyjából ebből a megfontolásból (pedig alkalmam lett volna rá). Meglepődtél?
Ja bocs, én sem vagyok "pasi".
Ha van egy kis esze, akkor nem teszi meg. Egy csomó kellemetlen helyzetet fog szülni.
Nem minden pasi agytalan ösztönlény.
Nem feküdnék le kolléganővel, mert utána kínosnak érezném a találkozásokat. Nem beszélve, hogy nem akarom hogy rólam pletykáljanak a cégnél és hogy én legyek a téma néhány kolléga körében...
Max exkolléganővel feküdnék le :D
EZ alap, főleg ha kölcsönösen tiszteljük egymást és nem akarunk munkahelyet váltani. Van olyan kollegina aki pontosan tudja, hogy az esetem, de amíg egy helyen dolgozunk addig nem lehet közöttünk semmi. Abszolút kölcsönös a dolog, de uralkodunk magunkon.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!