Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha 28 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha 28 évesen csak a tiniket és az idősebbeket vonzom?

Figyelt kérdés

A tini lányoknak szoktam tetszeni, mert nagyon fiatalos, feminin az arcom.

A harmincas nők pedig a bankszámlám miatt vonzom.

A nekem való 20-as korosztály le sem szar... Vagyis de, barátnak jó vagyok nekik, de ennyi.

2018. jan. 7. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Azért mert a 20-as nőknek a legmagasabb az értékük, ők azok akik pofátlanul válogathatnak mindenféle férfi közül. Nekik nem elég egy szülőktől örökölt valamicske vagyon, és nem elégszenek meg csak a legférfiasabb macsó állattal, akinek olyan karaktere van mint Harrison Ford-nak vagy George Clooney-nak.

Egy 30 feletti nőnek már tök mind1, csak férfi legyen, az ha van pénze az nem hátrány, mert a legtöbb nő nem vitte semmire az életben, ezért jó a férfinak vannak meg az anyagiak.

A tini lányok pedig tapasztalatlanok, nekik minden jó, amitől "nagylánynak" érezhetik magukat. És ez sokszor egy idősebb pasi.

2018. jan. 7. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem akkor nyugodtan próbálkozz inkább a harmincas korosztállyal is.
2018. jan. 7. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem örököltem semmit. Saját erőből (észből) jutottam idáig.
2018. jan. 7. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Programozó vagy?
2018. jan. 7. 15:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Vállalkozó vagyok
2018. jan. 7. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Azert ahhoz nagyon fiatalnak kell lenni ha valaki azt gondolja az ember 30 felett mar orulhet ha el... :D de majd leesik a tantusz. Gyerekkent a 30-asok nekem is őskövületek voltak. Ezen mind átestünk ;)

Kérdező: ha csak a tiniket vonzod akkor lehet infantilis vagy a 20+ lanyoknak akik már érettebb pasikra vágynak. A 30-asok meg nem tudom miért vonzódnak a bankszámládhoz, azok sem a karrierista vagy anyagilag független nőkből kerülhet ki, vagy infantilis 30-asok akik tini szinten ragadtak le.

2018. jan. 7. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nos, én ugyanígy vagyok ezzel. Vagy a jóval fiatalabbaknak tetszem, vagy sokkal idősebbeknek, de a velem egykorúaknak sajnos nem. Szerintem a legtöbb 20-as évei vége felé jàró màr foglalt. Kicsit én is kilàtástalannak érzem. Foglaltakkal eleve nem kezdek, a 30-asokhoz àltalában éretlennek érzem magam, fiatalabb férfitól pedig tartok a társadalmi megítélés miatt. Amit leírtàl, abból azt feltételezem, hogy nincs veled baj. Lehet, hogy nincs szerencséd vagy esetleg úgy kommunikàlsz a nők felé, hogy az a két említett korosztàlynak jön be. Honnan tudod biztosan, hogy a korosztàlyodnak nem jössz be? Kezdeményezel náluk? Nem hinném, hogy mindenki visszautasítana.
2018. jan. 7. 16:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam, barátnak tökéletes vagyuk a számukra. Ez pedig nagyjából kizárja, hogy a személyiségemmel legyen bajuk
2018. jan. 7. 16:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Tinderen csak fiatalabbak jelölnek vissza. A korombeliek rám sem néznek sehol
2018. jan. 7. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy vàlogatós vagy
2018. jan. 7. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!